Čo najjednoduchšia výmena dlažby v chodbe

Dobrý den, potrebovala by som radu ohľadom výmeny strarej dlažby v chodbe a obloženie betonoveho schodiska čo možno najjednoduchšim sposbom. Aké máme možnosti? ...Je nutné vysekanie či odstránenie starej dlažby a až potom nanesenie novej? alebo aký je postup? ..je to dosť velky priestor tak preto hľadáme čo najjednoduchšie riešenie a dostatok informacii kym si ženy zoženú robotníkov aby samé vedeli do čoho sa púštajú ešte predom hehe :) Dakujem za akúkolvek odpoved :)
Odpovedať
Urcite natrafis na takych co povedia ze staru dlazbu netreba davat precale treba to vsetko vysekat prec a nedaj sa presvedcit ze tam moze zostat.lepsiecstaru vysekat ako potomsekat staru aj novu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mariott prečo by mala sekať aj starú aj novú?
Odpovedať
Ak nieje stara dobre nalepena tak aby im to nerobilo po case problem ak by sa rozhodli predsa nechat staru tak by som tam aspon vylial nejaky riedky poter.
Odpovedať
Profilova fotka
@mariott ten by už neodtrhlo? na čom by držal? @hannah2000 sú lepidlá určené na starú dlažbu, tá sa predtým napenetruje. Odborník poklepom zistí, či drží, duté miesta sa odstránia a vyplnia.
Odpovedať
Mozno ani nie,ak by to robil majster od fachu tak by ho asi napadlo pobuchat po dlazbektora nedrzi a tu dat prec,ten poter by som alebo samonivelacku dal len koly rovine aby sa nova dlazba lepsie kladla.
Odpovedať
@hannah2000 dobrý deň zaléži v akom je stave tá stará dlažba ak sa vám na viacerých miestach odúva dať dole ale ak to napr pri poklepaný pojde pár kusov dole dá sa to aj na povodnú natiera sa to andhéznym mustkom a sú potom nato lepidlá ale musí to zhodnotiť majster v akom stave to je
Odpovedať
Profilova fotka
Ak stará dlažba drží tak nieje nutné ju odstraňovať.
Odpovedať
dakujem krasne všetkym za odpovede... STARA DLAžBA je vo vlemi dobrom stave..nič nieje odute ani poodbijane..len je tak trochu z komunistickeho obdobia aj toho štýlu a vobec sa k vynovovanému interieru nehodi..preto sme rozmýšlali ako ju estettickejšie nahradit.. :)
Odpovedať
treba este mysliet na to, ze nalepenim novej na staru dlazbu sa zvysi vyska podlahy, s tym su spojene problemy pri dverach a prahoch, zial "vymenit" dlazbu tak ci onak nieje jednoduche.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?