Ako vymeniť kachličku po jej položení a vyšpárovaní?

chcem sa spytat, ake mate skusenosti s vymenou kachlicky uz po jej polozeni a vysparovani? my sme dnes zistili, ze jedna kachlicka na stene je prasknuta (alebo skor zlomena), nechapem ako ju majtri taku prasknutu mohli dat na stenu, neviem ci si mysleli, ze si to nevsimneme, ci ze to nie je vidno, ale vidno to je dost (len v tom byte nebyvame, tak nam to dako uniklo) ..to uz je ale jedno, uz sa stalo :( chceme sa s nimi dohodnut, nech ju vymenia, rezervnych mame dost, v tom problem nie je, ale bude sa dat bez poskodenia ostatnych odtial vytlc? bojim sa, aby sa neposkodili aj okolite kachlicky :( taky krasny obklad sme kupili, cele to pekne, cisto spravili... a toto ma uplne sokovalo a hned ma aj presla cela radost z kupelne :(
Odpovedať
Profilova fotka
scorpionette: urcite sa to da... najprv by som vysparovala sparovku okolo nej, najlespie takym nozom na rezanie konercov, alebo velmi tvrdou spachtlou...a potom kachlicku nejako vybrala.. da sa to, mojej sestre sa nad vanou kedysi asi po 2 rokoch oduli asi 3 kachlicky a normalne ich zhodili a potom dali nove( nastastie mali odlozene do rezervy) a pohoda... sikovny obkladac s tym nemoze mat problem, ja som nasim dala tiez strhat kachlicky okolo zrkadla a neposkodili nic:) len pekne dali dole tie, ktore som kazala.. drzim palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
viem, že sa navrtajú po vnútornom obvode dierky a potom sa postupne vysekáva.
Odpovedať
ano Katrin to dobre popísala...nám teraz robili kúrenie no a niektoré kachličky sa odlúpili ako ťahali rúry.Takže sa pekne orezali dookola a osekali.Potom očistiť a prilepiť novú.Po zaškárovaní nič nie je vidieť.
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode sa dá vymeniť treba ju vysekávať od stredu ku okrajom
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to spravil ako hovori poliacik321.raz seknes do stredu a pekne popraska.ziaden problem
Odpovedať
problem to asi nie je, ale je to piplacka. pekne od stredu povyberat...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?