Aké sú vaše skúsenosti s obkladom Grespania?

Profilova fotka
ma niekto skusenost s tymto obkladom? aka je kvalita?
Odpovedať
Profilova fotka
@blesura obycajne su obklady od spanielov kvalitne :-) my mame span. obklad v kuchyni a aj v kupelni, ale od inych vyrobcov ako spominas... grespaniu som videla v kupelnovom studiu - nejake serie... na nete maju pekne veci... aku seriu si si vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
@cerler dakujem ;-) vybrali sme si dekor dorica, taky sivy http://www.loskachlos.cz/shop/goods/136/ do kupelne, a s bordovou kombinaciou do WC, a rozmyslame, ze aj do kuchyne by sme dali, este neviem :) bola by som rada, keby mal niekto toto konkretne, pre inspiraciu
Odpovedať
Profilova fotka
@blesura a videla si tu seriu aj nazivo? ci len takto na nete... ta bordova vyzera zaujimavo, len ci aj real je taky... no tuna som to zatial - na MS nevidela nikomu... jedna baba tu mala v albume jednu seriu od nich s takym zaujimavym dekorom - v sedom prevedeni... ale uz nepamatam kt. album to bol.
Odpovedať
Profilova fotka
@cerler videli sme nazivo, jasne :) fakt sa mi to paci, aj ked ta seda bude mozno trochu fadna, ale tie stvorceky to ozivia a na nete nie je vidno, ale su leskle a je tam dost vyrazne vidno aj pasiky (dekor)..., bordova je naozaj pekna, taka bordo-hneda, len do kupelne nemam odvahu ju dat :) radsej tu jednofarebnu a doplnky doladit farebne ( uteraky...). Tie obkladacky su dost hrube, tak dufam, ze obkladaci nebudu mat nejake problemy.
Odpovedať
Profilova fotka
@blesura ja som tu seriu videla v oranz. a aj v zelenej kombinacii - s takou tou predrezanou mozaikou... tu sedu nie... ale len na panely - nie v kupelni. mna osobne zaujali tie pasikove stvorceky v ramci "mozaiky" - su myslim take pootacane - tie pasiky nie su v jednom smere... no su to take vyrazne farby - oranzova, zelena a prip. aj ta bordova... viem si ich predstavit aj v kupelni... len casom ta mozno prave ta vybrana farba omrzi - uteraky mozes vymenit kedykolvek (alebo ine farebne doplnky)... k sedej sa hodi vsetko ;-) tak vela stastia pri vybere, kombinacii formatu a mozaiky v kupelni... a kuch. linku budes mat nejak jednofarebnu? ci v nejakom dezene dreva?
Odpovedať
Profilova fotka
@cerler :) ano ano to je ona, prave aj mna ta predrezana mozaika vzala :) chcela som nejaku sklenenu mozaiku, ale to uz som sa zmierila, ze nebude a tieto pootacane stvorceky su zaujimave, presne ako si napisala :) ale zelanu som nevidela, modra tam bola. tak tak :) Kuchynu este absolutne netusim aka bude, cakame na navrh od dizajnera a fakt neviem aka bude...ale skor nieco jednofarebne, blede tiez. Este raz dakujem za diskusiu celer ,)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?