Stavba drevodomu

Zdravím komunitu MS. Chcel by som zistiť najmä od ľudí, ktorí už postavili drevodom, s akým rozpočtom mám reálne rátať v roku 2013 pri stavbe cca 150m2, 2posch. v okolí Popradu, pri použití čo najväčšieho množstva prírodného materiálu (Hofatex, OSB). Zvažujeme stavať dom ale stále si nedokážem s istotou stanoviť rozpočet. Stavbu by sme chceli realizovať samostatne s pomocou rôznych špecialistov (na čo nebudeme stačiť vlastnými silami. Ja chcem veriť, že sa dostaneme do 70.000 tis (bez zariadenia). Je to reálne?
Odpovedať
pozdáva sa nám nejaký takýto projekt http://www.idealnebyvanie.sk/projekt/...
Odpovedať
To by mohlo byť reálne... ;-) ...aj keď za prírodnosť sa v tomto svete pripláca :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pitro myslim ze to realne je.....nasa vysiel okolo 65000 a z toho islo 36000 firme co nam stavali hrubu stavbu a zvysok ostatne, svojpomocne prace. No platili sme majistrov co nam robili kupelne, sadrokartony, rosty, stierky........a dost z toho islo hlavne tym majistrom za robotu, aj ked to bolo po znamosti. Tiez mame okolo 150 m stvorcovych, tak si myslim ze to zvladnete. Drzim palce.
Odpovedať
@pitro Nie je to reálne.
Odpovedať
ale dá sa :-)
Odpovedať
@marijka1104 @selo Pozor, pán chce použiť materiály Hofatex - tie sú násobne drahšie než min. vlna a EPS.
Odpovedať
Profilova fotka
Milý pitro, ak by som ti mohla poradiť, nakontaktuj sa na môjho brata, on sa špecializuje na takéto stavby domov a dokonca aj nám na jar začne drevodom stavať. Pokiaľ viem aj v Poprade už staval jeden drevodom. Tak ak chceš dám ti na neho kontakt a myslím, že ti bude vedieť poradiť.Jeho kontakt: Ing Ján Škorňa, Lumberhouse, Rimavské Zalužany 131, 98053 Rimavská Baňa, e-mail: info@lumberhouse.sk, mobil 0910796336, www.lumberhouse.sk
Odpovedať
Profilova fotka
ešte som zabudla napísať, že je aj projektant, takže ak nemáte ešte samotný projekt, vedel by vám ho urobiť
Odpovedať
Vdaka vsetkym za povzbudive slova)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?