Stavali ste niekto dom s firmou Atrium?

atrium Sú to rodinné "drevené" rodinné domy.... Rada by som vedela akékoľvek postrehy, pozitíva, negatíva takejto stavby, všetko, všetko čo sa toho týka. Srdečná vďaka za všetky rady!!
Odpovedať
nikto nestaval s firmou atrium??
Odpovedať
Ahoj, my sme boli v Brne na Výstavisku a tam bol od nich postavený dom. Dalo sa po ňom prejsť, všetko si obzrieť atď. Z tých domov čo tam boli vtedy postavené sa nám od nich páčil najviac. Majú pobočku aj na Slovensku. Andrea
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, len teraz som si od nich dávala posielať cenovú ponuku. dosť drahí na môj vkus, ale montované domy sú asi také drahé
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
maruskab - Včera o 19:07 Zdravim :) ak mate osobnu skusenost s touto firmou, mam na vas prosbu. Ako ste spokojni? Aky je postup v pripade, ze mame zaujem, aby postavili domcek? Na mysli mam hlavne podpis zmluvy o dielo, to ma teraz najviac pali. Totiz... rodicia by chceli od nich montovany domcek, no v zmluve o dielo je bod, v ktorom je cena za dielo platna a nemenna po dobu 18 mesiacov po podpise zmluvy. Avsak... zmluva sa ma podpisat este pred presnym vyspecifikovanim zmien ci uprav, ktore rodicia v domceku budu pozadovat. Ustne im bolo povedane, ze na zaklade ich poziadaviek, pokial teda pojde o "znizenie narokov" /napr. vykachlickovanie len casti a nie celej kupelne, nevymurovanie niektorych stien a pod./, bude cena za dielo upravena smerom nadol. Lenze v zmluve o dielo nie je o tomto ani zmienka. Prave naopak- cena je fix na 18 mesiacov od podpisu a hotovo. Mate s tymto prosim nejaku skusenost? To predsa nemoze byt standardny postup? Akosi sa mi to nezda.... :-| Dakujem! tatata - Dnes o 09:23 najlepsie urobis ak zadas do vyhladavaca Atrium a napises do IP vsetkym co s nimi stavali....lebo casto sa stane ze zadas temu a nikto ti neodpovie - tak treba sa pytat osobne :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
No my sme stavali a uz aj 2 roky byvame.. :) max spokojnost, dalo sa s nimi dohodnut na vsetkom (aj pri financovani vysli maximalne v ustrety)... ak nahodou aj nieco nevyslo, prerobili bez reptenia a na ich naklady... servis este dalsie dva roky ukazkovy (mensi problem s vonkajsim kohutikom na vodu). Ked si porovnam jak sa nervacili vsetci ostatni susedia....
Odpovedať
@trillianka prosím ta o názov fi dakujem
Odpovedať
No Atrium z Banskej Bystrice ;) http://www.atrium-sk.sk/ este tam je super, ze v uz postavenych domoch robia dni otvorenych dveri a mozes si to cele prezriet a porozpravat sa s ludmi co s nimi prave dostavali... my sme presli asi 10 kym sme sa rozhodli ;)
Odpovedať
Profilova fotka
som rád", že preferujete českú firmu na slovensku....Dakujeme...
Odpovedať
Keby som mal pomenovať f. Atrium - štandardná kvalita za nadštandardné ceny 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že ceny sú dnes pase, trh je presýtený a investor je náročnejší ako nikdy predtým. bavme sa preto o kvalite a o tom na čom dnes stavajú dnešné veľké alebo stredné firmy. ponúknuť širokú ponuku domov, možnosti financovania, služby, etapy dodania no bežný smrteľník sa dnes nemá šancu zorientovať v tom čo je správne a čo nie a hlavne či dostane za svoje peniaze požadovanú kvalitu, nestavia dom každý deň :) Kvalita je to najdôležitejšie čo potrebuje investor dodať za svoje peniaze a tu sa stretávame s blbuvzdorným systémom ľudskej práce, na montovanej stavbe je všetko o detailoch asi ako všetko v našom živote, keď si nezašnurujeme ráno topánky tak sa potkneme na vlastnej šnúrke, keď máme pichnutú gumu na aute nestačí ju len stále prifúknuť ... toto je s veľkými firmami, ponúkajú toho tak veľa a v takom množstve, že kvalita ide bokom... najímajú si pracovné partie ktoré idú pod cenu a samozrejme pod kvalitu, nehovorím to z hľadiska konkurencie ale z hľadiska toho čo je všetko možné pokaziť keď to nik nevidí, nekontroluje a nerobí pre seba, vymaľované a bodka :)
Odpovedať
@tommi_d mam podobny nazor na ceny tejto firmy. ;-) @prirodnydomcom nechcem ti brat iluzie, ale fakt si myslis, ze pre vacsinu beznych ludi na Slovensku su ceny pase pri vybere firmy na stavbu domu? Ja si prave myslim ze cena je vacsinou primarne kriterium. Idealne samozrejme by bolo vysoka kvalita za co najlepsiu cenu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cena pase je myslená, že na slovensku by bol každý rád keby to bolo zadarmo:) takže sa nájde vždy nejaký borec, ktorí to zrealizuje za 2/3 z reálnej realizačnej ceny a dopadne to tak, že po začatí diela zistí, že to nie je schopný postaviť a zlahne sa po ňom zem alebo zoberie zálohu a tiež ho nieť :) stretol som sa minimálne z desiatkou investorov, čo naleteli na nízke ale ozaj nízke ceny realizácie a tak to aj všetko dopadlo, peniaze a dom nemajú... preto som napísal, že ceny sú pase, zdravá firma dnes putuje do záhuby pre takýchto majstrov ala všetko robíme a vieme .. a ľudom sa páči to nižšie číslo nie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Platobné rozkazy...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?