Máte keramický dom od Gamaartu alebo drevodom?

Chceme si dať postaviť menší RD, buď keramický ktoré stavia firma GamaArt', alebo nejaký drevodom. Mal by mať rozmery cca 10m x 7,5m, pre dve osoby. Čo poradíte ? Ak drevodom tak akú firmu doporučíte ? Aké máte skúsenosti, podeľte sa prosím.
Odpovedať
Profilova fotka
Až vo mne heglo, že či som toto nenapísal ja, keď som si prečítal Tvoju otázku.... :-D Rozviedol si sa, máš novú partnerku a chcete niečo malé, útulné, na kľúč...? Poznám GamaArt a poznám aj firmy na montované sendviče. V tých domoch od GamaArtu máš životný pocit, ako v murovanej stavbe resp. paneláku. Sú to totiž ľahčené panely - dodatočne zatepľované. Ak si najmeš PROFESIONÁLNEHO stavebného dozora, s ktorým si dohodneš aj jeho odmenu, neprehlúpiš. Lebo či gamaart - či deltaart - každý, ak zistí, že si laik, tak Ťa buď podojí, alebo to odflákne (česť výnimkám!). Tak, ako nechoď do súdneho sporu bez dobrého advokáta, tak nechoď do stavby bez kvalitného stav. dozora. A potom je to už jedno, či zateplený "ekopanel", alebo "sendvič".
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, máte uź skúsenosti s Gamaartom? My sme chceli montovaný keramický dom... len keď som googlila zrazu som našla Gamaart firma, stránka všetko pekné aj cena...hľadám ďalej a čo nenájdem presne tá istá stránka tie isté obrázky tie isté ceny... len firma iná SILICATEWORLD.eu. stránky na vlas rovnaké tel. čísla iné sídlov Lučenci len iná adresa... a teraz??? V dome keď je podvod na dennom poriadku... zarazilo ma to. Preto sa pýtam máte skúsenostui?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Tiež ma zaujímajú aktuálne poznatky a prácu firmy slicateworld
Odpovedať
drevodom od FIPA.sk stavba bez problemov super spokojnost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?