Ako sa býva v montovanom dome?

Kedze dostavam velmi vela a najma podobnych otazok ohladne toho ako sa byva v montovanom dome (kedze v nom byvam), tak som sa rozhodla zalozit temu kde mozme ti co v montovanom dome byvame odpovedat verejne na otazky dopytujucich:) cim si ulahcime pracu a nemusime stale dookola odpovedat na tie iste otazky.
Odpovedať
Krocajovy hluk: toto je vec ktoru som aj ja riesila pred vystavbou domu a rozhodnuti sa o type domu. V modrej lagune som skakala na poschodi :). pravdou je, ze v nasom dome toto vobec ale vobec neriesim, proste problem hluku bol pred stavbou, nie po stavbe. je to tak asi preto, lebo sme stvorclenna rodina, 2 dospeli a 2 deti, co znamena ze den travime vsetci na prizemi a vecer ulozime deti do posteli a pripadne travime vecer s manzelom este dole v obyvke. aj ked vynimocne sa deti hraju hore v detskej a ja som dole, nikdy ma nenapadlo ze ma nieco rusi a nieco pocujem. Mozno je to aj tym, ze ine byvanie ako v montovanom dome v podstate nepoznam takze neviem porovnavat (predtym som zila v panelaku na najvyssom poschodi cize tiez ziaden zvuk od susedov nad nami som riesit nemohla kedze neboli).
Odpovedať
este napisem postreh ktory by ma pred stavbou fakt nenapadol. pre pocit bezpecia mojich deti v dome, akosi prirodzene som zmenila rozpravku o troch prasiatkach na verziu: slameny domcek vlk sfukne, tehlovy spadne ked vlk zadupe nohami a urobi zemetrasenie a iba drevodom ostane drzat aj za tychto podmienok pretoze je vhodny aj do seizmickych oblasti, vlk ho chce podpalit a popali si chvost a utekaaa prec. a potom moji synovia nie su uplne kompatibilni s ostatnymi a vznikaju vtipne situacie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?