Teplovodný podlahový konvektor

Profilova fotka
ahoj, v obyvacke mame franc.okna a riesime vykurovanie. Budeme mat krb ale aj radiatory. Prave v obyvacke by som chcela miesto klasic.radiatoru podlahovy konkvektor pod franc.okna. Viete mi odporucit typ a aka je cena takehoto konvektoru? diky
Odpovedať
@cyntia30 Ahoj, máme celkem 4 konvektory (před. fr. okny) typu Minib Coil Pt bez ventilátoru. Jsme s nimi maximálně spokojeni, v pohodě vytopí. Cenu Ti bohužel neřeknu, stavěli jsme na klíč a topení bylo součástí celk. ceny. Mrkni do albíčka, ale moc to tam vidět není, pokud bys měla zájem, nafotím zblízka.
Odpovedať
Profilova fotka
výrobcov je na trhu veľa. konkrétny typ sa vyberá ťažko, kedže je to súčasť vykurovacieho systému ako celku. taký zjednodušený návrh skúste : http://www.minib.com/cs/fan-coil-konv... samozrejme musíte vedieť tepelnú stratu miestnosti, a stavebné a pripájacie podmienky,s ventilárom či bez atď. tu je montážny návod : http://www.youtube.com/watch?feature=... to je len jeden výrobca, na trhu je ich oveľa viac, tak si rozpošlite žiadosti o cenové ponuky na rôzne miesta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?