Poznáte dobrého inštalatéra-kurenára v Bratislave?

Profilova fotka
chcela by som sa spytat hlavne tých, ktorí prestavujú príp. stavajú a su tak ako my, odkázany na služby kúrenára-inštalatéra. máte typy na dobrého majstra v Ba- príp.okolí? budkem rada za každú odpoved.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
hej, mam, moj otec sa tym zivi :-D resp... skor je to o tom, ze tou instalatercinou zije.... tak sa tesim, ze ked budem stavat, mam o kurenie postarane.... inak.. je to pruser, hladat niekoho, o kom nevies ako robi... a dobra rada - na velke firmy zabudni, pytaju vela penazi a castokrat maju iba takych samozvanych majstrov.... ved ak chces hod do ip co potrebujes, lebo ono zavisi aj oda toho, ake kurenie chces, z aakych materialov a technologii, a tiez od toho, co vlastne vsetko chces a potrebujes.... osobne si myslim, ze ziadna cenova ponuka nieje na skodu, minimalne je to o tom ze cim viac ich budes mat, tym si spravis aj celkovy obraz, nie len o cene.... ale je to na tebe, ja len, ze teda majstra poznam, a ze ludia su s nim spokojni a referencie davaju... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kaktusik, môžeš prosím poslať kontakt do IP? My budeme potrebovať na jar kúrenie - teplovodné podlahové, tak ak také niečo otec zvláda... x-) . Stavba je v Cetuni.
Odpovedať
kaktusik007, prisiel by tvoj otec aj do Pezinka, aj my sa chystame robit komplet nove kurenie do domu cez leto, bol by ochotny urobit cenovu ponuku? dik
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj, nedavno som prestavoval dom a potreboval som vela majstrov. Znami mi odporucil pana Gudiaka s Piestan, tak som nevahal a zavolal som ho na stavbu sa pozriet a vypracovat cenovu ponuku. Ponuka bola dobra a tak sme sa dohodli a o par dni som mal spravenu vodu, kanalizaciu a kompletne kurenie. Co sa mi pacilo, tak mi ponukol aj zlavu na na material, co bolo peknych par stovak euro. Aj niekto potrebuje rychleho, dobreho instalatera tak doporucujem jeho tel cislo je *** a web stranka instater gudiak Dufam ze to pomohlo. Toni.
Odpovedať
Profilova fotka
caute. vedel by mi niekto odporucit spolahliveho a nie draheho kurenara - okolie ba, tt? vsetko mame hotove, len potrebujeme zapojit krb, kotol a tak... dik.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@kaktusik007 ahoj, mohla by si mi prosim do IP poskytnut kontakt na otca-kurenara ? ideme menit komplet radiatory v byte - teraz od 20septembra, ak by mal cas - bola by som za kontakt vdacna ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
poznam sikovnych chlapcov z Trnavy, vrele odporucam - nam robia komplet vodu, odpady, kurenie, rada poskytnem kontakt :-)
Odpovedať
@janga @kaktusik007 @toni0309 prosim poslite kontakty do IP. Dakujem
Odpovedať
@janga mohla by som aj ja poprosit kontakt na IP. Dakujem
Odpovedať
Skús Geotherm
Odpovedať
Článok sa načítava...
poprosím kontakt na plynára a vodára z trnavy, ak je to možné. dakujem velmi pekne. človek má problém zohnať spoľahlivých majstrov, ak nepozná osobne. potrebujeme pozapájať spotrebiče a odpady v byte. ďakujem
Odpovedať
@janienka ip :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@kaktusik007 Mohla by som poprosit kontak? Potrebujem osadit WC kombi znacky JIKA v BA.
Odpovedať
Moj muz je vodoinstalater-kurenar + robi aj plyn.. co je obrovska vyhoda, pretoze sa chystame zhruba o mesiac zacat stavat barak a vsetky tieto zalezitosti spravi sam (kanal, voda, plyn, kurenie).. Ak by niekto mal zaujem, mozem posunukt kontakt formou IP.. zatial maju len pozitivne ohlasy a to sa tym zivi uz od strednej skoly ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, hladame kurenara, ktory by nam osadil v byte styri radiatory, teda budu sa vymienat za stare, kedze prerabame komplet byt. Velmi by pomohlo, keby sa to stihalo este teraz v septembri. Vopred vdaka za rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, hladam kurenara, ktory by mi urobil tlakovu skusku na podlahovku a zapojil rurky do rozvadzaca. Taktiez o mesiac-dva budem potrebovat pozapajat kotol atd. ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahoj vyskusaj http://www.instalater-danek.sk/
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@kaktusik007 zdravim chcel by som kontakt na ocina ak by sa dalo :-)
Odpovedať
@christie12 ja by som Vas chcel poprosit o kontakt. Vopred dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007, @christie12. Dobry den. Mohol by som poprosit o kontakt pana oca resp manzela? Dakujem. Jedna sa o instalaciu kurenia a rozvodu vody v novostavbe v Parndorfe.
Odpovedať
@janga Ahoj, môžem poprosiť kontakt na kúrenárov, ďakujem :-)
Odpovedať
@fotografmiro Ahoj, mohol by si mi prosim napisat, kto ti to robil. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@grecojana :). Nam robil Termopol Galanta.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ja tiez hladam kontakt na dobreho a ochotneho kurenara Trnava a okolie dakujem
Odpovedať
Možem kontakt na kúrenára?@kaktusik007
Odpovedať
@kaktusik007 Zdravim Katka, poprosim kontakt na otca. Dakujem a pekny den. Daniela
Odpovedať
@christie12 Zdravim, poprosim kontakt na manzela. Dakujem a pekny den. daniela
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?