Poradíte liatinovú krbovú vložku do 1000 eur?

Profilova fotka
Hladam liatinovu krbovu vlozku do cca 1000 €!
Odpovedať
za 1000 eur to je skoro úplný základ, myslím, že parametrovo by si sa mohol zmestiť tak od 4 - 8 kW skús pozrieť CZ výrobky Optim 6, Start 6, na: www.bef.sk , myslím, že tie sú cca okolo 1000ky ;-)
Odpovedať
@easton88 no to je dobré a ani nevieš aký výkon?tak až to budeš vedieť pozri kamna astranet, tam sú všetke
Odpovedať
cena tu nieje dolezita, treba pozerat vykon a na krbovej vlozke sa neoplati setrit. urcite lacne polske a podobne vlozky netreba kupovat.
Odpovedať
...La Nordica Focolare 70
Odpovedať
Profilova fotka
skus si pozriet slovenske od Koboku, maju dobru kvalitu a nie su drahe...pripadne ti viem dat kontakt na mojho krbara...by ti vedel odporucit :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
keď liatina tak Jotul ;-)
Odpovedať
skus na www.ajkrby.sk , majitel p. Chovan z Komarna, seriozny chlapik, je to mala firma, takze by nemal mal vysoke naklady, a tym ani cenu. Ja ho poznam dost dobre a vzdy mi pomohol, ja predavam izolacie pre teplu a studenu vodu, pod parkety, podlah. vykurovanie, ... atd., co sa da v dome vnutri izolovat + aj lukostrelecke tecovnice :-)
Odpovedať
Roganta, od kedy kobok vyraba liatinove vlozky? Dobra kvalita s externym privodom je la nordica, ja mam chazelles hp800 od www.krby-tuma.sk Skus sa s nimi spojit urcite ti daju zlavu su to perfektne vlozky celoliatinove, externy privod, sekundar, hermetika a bla bla - ved su aj na schope tu... Mrkni si to ja som spokojny...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?