Podlahové kúrenie a posuvné dvere do steny

Ahojte, mám taký malý dotaz na tých čo majú posuvné dvere do steny a zároveň podlahové kúrenie. Je lepšie položiť najskôr podlahové kúrenie a až potom osadiť púzdra alebo s tým máte nejaké iné skúsenosti?? Každá rada mi pomôže.
Odpovedať
@pariska512 Ja som púzdro osádzal počas hrubej stavby. Pred potermi som už mal hotové omietky, takže púzdro bolo na svojom mieste vo finálnej podobe. Ani som len neuvažoval že to budem robiť neskôr.
Odpovedať
my sme puzdra osadzali pred omietkou a pred podlahovkou. presne sme vedeli kolko cm budeme davat polystyren a kolko poteru. to sme odratali a osadili na taku vysku. ked sa vyliali podlahy tak je to presne na chlp :-)
Odpovedať
@mima1 odkial ste mali puzdra? prosim dajte typ .. do IP nech nerobime reklamu...
Odpovedať
Profilova fotka
Jamam puzdro JAP, osadzal som ho pocas hrubej stavby.
Odpovedať
@dzusolm my máme púzdra z JAPu a predajca nám hovoril že ich treba ukotviť aj do podlahy. A keďže plánujeme podlahové kúrenie a neviem s akou výškou treba počítať pri tomto kúrení, som myslela že by sme ich osadili až po kúrení. A ty máš aj podlahové kúrenie?
Odpovedať
@plamen aj máš podlahové kúrenie?
Odpovedať
@pariska512 áno máme aj podlahové vykurovanie. Taktiež púzdro JAP. Vyrátal som si presne v akej výške bude hotová podlaha, do tej výšky som púzdro vypodložil a obmúral z oboch strán. Pozri foto v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
@pariska512 Ano, budem mat podlahove kurenie. Ratam nan 5 cm. Na Puzdre je ryska, ktora ma byt 1m nad finalnou podlahou, nie je sa kde pomylit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?