Pec na tuhé palivo značky Defro. Je lepší šnek alebo piest?

Chceli by sme pec značky Defro ale nevieme sa rozhodnúť na šnek alebo piest. Sú dosť drahé, viete nám poradiť aj inú značku v dobrej kvalite? ďakujeme
Odpovedať
DUOX
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne piestovy podavac. Brat ma šnek a ja piestovy a ked videl ako pekne mi prehori ekohrasok tak aj on by uz bral piestovy. Mam pec Defro AKM DUO 16kw. Pec ma riadiacu jednotku s dotykovym displayom, ktory ovlada uz aj servopohon 4-cestneho ventilu. Pri ostatnych peciach to ovladanie musis dokupit cca 80-100eur. Pec som kupil v Polsku za 1950eur s blockom. Tu etse precitaj moj prispevok: http://www.modrastrecha.sk/forum/kure... Ak sa budes chciet nieco opatyt napis do IP. Hodil som aj Video: http://www.youtube.com/watch?v=gGil4Q... Zatial je to iba provizorne pozapajne.
Odpovedať
miki199 prosim ta o radu ja mam tu istu pec AKM DUO ale 19kw a mne tak ak super neprehory uhlie mam problemy zo spekanim.a ked pridam na čse prestavky podavania tak zas vyskoči alarm teplota nastupa je nastaveny na 240min.ake mas nastavenie ty,teplota zapinania cerpadiel,prerusenie podavania a intenzita fukania ventilatora?pozeram ze mas novu riadiacu jednotku to si mal pri peci alebo si dokupoval?oreginal tam je AMLUXnie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?