Môžem vymeniť okno v tomto počasí?

Prosím vás potrebujem vedieť váš názor, či v tomto počasí (u nás je tak tesne nad nulou) môžem vymeniť okno v kúpelni o rozmeroch 90x60cm, alebo to mám nechať na jar???? Dakujem za všetky odpovede.
Odpovedať
ano ;-)
Odpovedať
mozete jasne. preco by ste nemohli. do toho.
Odpovedať
prečo nie? my meníme teraz všetky...
Odpovedať
Profilova fotka
...myslis kvoli murarskym pracam? no pokial tam mate uz riadnu zimu, tak je to otazne. Vymenit je jedna vec, ale spravit v mrazoch murarcinu vec druha.
Odpovedať
mozes,ale velmi rychlo aby ste zatial nepomrzli ! 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme môžeš.
Odpovedať
Mozes, my sme menili okna v celom byte minuly rok 7. a 8. januara, vonku kopa snehu, este aj snezilo :) a vsetko v pohode..
Odpovedať
Nie mozes ale musis :D Kludne do toho, to nie je betonovanie a aj ked by bolo tak za takychto teplot sa aj to da v pohode realizovat
Odpovedať
Kľudne môžeš meniť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skoda ze je toto otazka, nie diskusia.. podla mna, ked je v tom murarcina, tak iba s protimrazovymi primesami.. ci? co poviete, stavbari? ja rozmyslam ci este riesit okna do novostavby..
Odpovedať
slečna, aké počasie? ja ešte po žiline behám v kraťasoch :-D - keď neveríš, poď sa pozrieť a navyše od pondelka mi začali robiť jadro spolu s kuchyňou a chodbou - zajtra to domurujú, urobí sa voda, zároveň sa začne pripravovať nová elektroinštalácia, rátam, že o týždeň v piatok bude finito - pepito, resp. bude to blízko koncaa :-D
Odpovedať
áno
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jasne ze ano,bze problemov,my sme menili okna v januari a tu su ine zimy ( -30 atd :-S :-N ) a bolo to bez problemov :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Kľudne môžeš vymieňať! Niet sa čoho báť. Pýtal som sa kamoša v www.lmjsalamander.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?