Chybný podlahový rozvádzač?

Zdravím všetkých, chcel by som získať nejaké rady ohľadom môjho problému. Včera mi kurenár odvzdušňoval podlahové kúrenie, všetko prebiehalo v poriadku, až kým neprešiel na posledný okruh, s ktorým ani nepohol. Jednoducho sa nedal odvzdušniť, okruh nefungoval. Trubka dieravá nie je, tlak držal, spiatočka otvorená naplno, nič z nej nešlo ani vzduch, ani voda. Čo iné môže byť závadou prietokomer, spiatočný uzáver??? Dá sa na zostave jeden prietokomer vymeniť resp. spiatočka? Ďakujem za každú jednu odpoveď!!! Kurenár tvrdil, že a mu to ešte nestalo, tak ide na budúci týždeň vymýšlať riešenie...Preto chcem počuť aj iné názory, nie len jeho, keďže aj pre neho to je novinka /asi/.
Odpovedať
Nepomylil sa pri napajani na rozdelovac ? Otvorit vsetky prietokomsry aj ventili ci to pojde ak ano su pomiesane okruhy
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek ale to by zase nemohol ist este jeden s ktorym je popleteny.
Odpovedať
@gkrivanek presne tak ako hovorí @majkoj , keby su popletene, tak nejde ešte jeden... nemôže byť niečo s konkrétnym prietokomerom resp. so spätným uzáverom Momentálne kúrim všetkými okruhmi, okrem toho chybného, ktorý neukazuje žiaden prietok, ostatné idú ok
Odpovedať
@andyboy8 samozrejme v tom pripade by nesiel ani druhy. Prietokomer treba vybrat ci nieje zalepeny. Alebo demontovat jednu ruru a pustit tlak do druhej ci pretlaci . Ak nie treba tlakom mohla sa tam k ohybu dostat spina ktora brani prietoku.
Odpovedať
@gkrivanek Ďakujem za odpoveď, vyskúšam!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?