Ako často sa robí revízia plynového kotla?

Dobry den, chystam sa urobit reviziu plynoveho kotla. Ako sa pohybuju ceny za takuto reviziu a ako casto to davat robit? Viete mi prosim poradit nejakeho dobreho a cenovo prijatelneho revizneho technika v BA - Dlhe diely? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
reviziu musis mat kazdy rok.zalezi aky mas kotol.ci turbo,alebo kondenzacny.kondenz je cca od 80 do 120e.zalezi aky.turbo od 40 do 80e.zalezi na majstrovy a aj ako to ma k tebe daleko.
Odpovedať
vygugli si servis kotlov -------------/nazov kotla/ kazdy rok,naj po vykur.sezone. Vyberu ti stade tolko sajrajtu ze az.
Odpovedať
Záleží od veku kotla... Prvú servisnú prehliadku treba dať spraviť po roku od inštalácie, ďalšiu po dvoch, potom zvyčajne podľa stavu predchádzajúcich prehliadok sa môže interval predĺžiť o nejaký mesiac-dva, ale ideálne je robiť prehliadku mimo vykurovacej sezóny, kedy nemajú servisáci taký frmol... :-) Ceny sú zhruba tak, ako písal dano101... Cez sezónu a pri poruchách idú hore... Čo sa týka revízie plynu, tak tam nemám prehľad o lehotách kontroly... Pozor, nemýliť si servis kotla s revíziou plynových zariadení... rezvizák to má od hl. uzáveru po ventil pred kotlom, servisák od neho... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to riesil pred tyzdnom a na stranke junkersu som si nasiel zoznam technikov. Obvolal som asi 15 firiem z najblizsieho okolia a vsetci mi davali cenu 50-80€ bez DPH + 10€ doprava nakoniec som nasiel za 40€ s DPH aj s dopravou lebo byval 3km od mojho domu a vola sa Zoltán Kaiser 0905614678 Podunajské Biskupice a prisiel hned na druhy den.
Odpovedať
Servis plynoveho kotla by sa mal robit kazdy rok, servisny technik kotol vycisti,nastavi,premeria spaliny. Je to aj ochrana kotla,radsej rocne zaplatit 60-90 eur,ako potom investovat do novej drahsej nahradnej suciastky,ktora odide z dovodu zanesenia. A spravne nastavenie setri spotrebu. Pokial mas nekondenz.kotol je cena 60 eur, za kondenzacny je to 90 eur, vratane dopravy. Blizsie info poslem mailom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?