Taburetka do kúpeľne

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som taburetku do kupelne, idealne uzavretu (aby sa do nej dali dat veci), bielu pripadne tmavo hnedu, a na vrchu sedenie calunene bielou kozou. Neviete niekto poradit kde take zohnat? Nieco ako toto: http://www.duravit.de/produkte/serien....... Na obrazku krasne ale videla som v originali skrinku pod umyvadlo presne z tejto serie a kvalita ma sklamala. Dakujem vopred za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@fra, @aquabelle, @fajoska - neviete poradit kde by sa dala zohnat takato kupelnova taburetka? http://www.duravit.de/produkte/serien... Vopred dakujeeem!
Odpovedať
Ja si ju idem nechat vyrobit u stolara, na kolieskach so suplikom. Videla som vileroy& Bosch ale cena-uf
Odpovedať
joj boch ne bosch a aj jedno l mi uletelo :-) videla om ju v nejakom casaku,pohlaam dam vediet
Odpovedať
tak som prebrala casaky, pon mam v nih uz poriadokanasla som casopiPekne byvnie junove cislo http://www.villeroy-boch.com/add_on2/... tento drziak som videla v Prespore v Bratislave http://www.villeroy-boch.com/add_on2/... aj laufen kolekcia Lb3 ma tauretku.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska, diky moc! Stolar ti ju vyrobi aj s calunenim? Fakt je ze originaly ohuria cenou, ale mna Duravit kvalitou nepresvedcil. Skrinku pod umyvadlo mame teraz tiez objednanu u stolara za 1/3 cenu oproti Duravitu.
Odpovedať
planujem kupit suche zipsy, nalepit ich na taburetku a druhu cast prisit na nejaky pekny podsedak a tak pripevnit k taburetke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?