Sprchový kút s vaničkou alebo so sprchovým žľabom

Profilova fotka
Stale riesim dilemu co by bolo lepsie. Prosim poradte, +-. dakujem
Odpovedať
ja by som dobrovolne do kutu bez vanicky nesla. Mame zlab a nevyhovuje mi to, studena dlazba vzdy ked idem do sprchy :-( (aj ked som si uz zvykla, ale tazko sa to cisti a na to si nezvyknem nikdy)
Odpovedať
My máme sprchový s vaničkou sa tam doslova zavrem,máme aj striešku nad hlavou dalo by sa povedať ani kvapka tepla von a som veľmi,veľmi spokojná najlepšia vec v dome a určite by som iný sprcháč nechcela. 8-)
Odpovedať
@matul skuste si kupit parny cistic myslim, ze pomoze. Tazko povedat, aj na vanicke su miesta pri zastene, kde sa to tazko cisti, riziko plesne, miesta so silikonom a pod. Najma po rokoch. Taka diskusia tu niekde este bola @pety22
Odpovedať
ked vaničku tak odporučam kvalitnejšiu, my máme mramor, plast manžel nechcel pretože aj tu bolo velakrat že plastová praskla, táto naša bola síce drahšia a ťažká ale zatial som spokojna, neplesnie nič, protišmykova
Odpovedať
mame zlab a podlahove vykurovanie dodatcone elektricke a super vecicka vanicka mi pride ako hotelove cosik
Odpovedať
@andrejh0 paradoxne moj muz sa tym sprchovym kutom so zlabom inspiroval v Hayate :-) a podlahovku tam mame aj my, ale nechce sa mi to kvoli par minutam zapinat..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dali bez vanicky, len sprchovy zlab. Mame tam vykurovacie rohoze, ktore za par minut dlazbu zohreju. Mna by uz nikto neprehovoril do vanicky. :-)
Odpovedať
Že vraj sa bez vaničky horšie nohy holia,tak som počul,baby hovoria..... :-) :-) :-) Ja mám vaničku tak nemám problém. Zaštuplujem a holím a holím,pokál dosáhnem ;-) ! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matul @marta2610 @fem @koralinka @dodok Mam vyhliadnute sprchovy kut od RAVAKu, a k nemu samonosnu vanicku pripavenu na obmurovanie, ale stale sa obavam toho akrylatu... Co poviete?
Odpovedať
@pety22 nerozumiem presne, coho sa obavas, cistenia?
Odpovedať
Profilova fotka
@matul toho povrchu, ako to bude vyzerat po nejakom case uzivania, aby to nebolo len na rok dva, ale stale aj po dlhsej dobe..
Odpovedať
@pety22 ehm, pokial to nebudes drhnut cifom, pripadne tam dlhsiu dobu nenechas vyliate savo, tak by to mohlo celkom prezit aj dlhsie obdobie 8-) (poznam taku expertku, ked este bola ovela mladsia :-D )
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@matul dik za postrehy
Odpovedať
tuto vaničku sme dali po dlhom zvažovaní aj my....je krásna a vôbec sa nebojím zničenia.....Po umytí pretrieš jedným šmahom....iba sprchový sme dali celootváravý.....
Odpovedať
@pety22 Mne by chýbala navrchu akoby strieška,ja mám podobný,ale úplne zakrytý,mne sa na ňom najviac páči myslím na mojom sprchovom,že je tam teplúčko a tebe pôjde para a teplo vrchom,ale záleží čo preferuješ. 8-)
Odpovedať
Dosť často používame túto sériu a 3 cm vysokú vaničku zo syntetického mramoru v rôznych rozmeroch: http://www.aquatek.sk/sk/sprchovacie-...
Odpovedať
Profilova fotka
@staronova ahojky a presne taku od ravaku, samonosnu vhodnu na oblozenie obkladom ako na foto? @43jarko este zvazujem aj variantu so sprchovym zlabom ale tam uz by som namiesto stvrtkruhu musela pouzit stvorcovy sprchovy kut..ci je mozne mat spchovy zlab aj pri stvrtkruhu?
Odpovedať
@pety22 sprchový žľab sa dá dať aj pri štvrťkruhu, otázka je ako sa dá vyspádovať dlažba a následne namontovať sprchový kút...doporučujem tenkú ťažkú vaničku, ktorá sa dá zapustiť do poteru zarovno s dlažbou: http://www.aquatek.sk/sk/sprchove-van..., potom existujú aj stavebnice s extrudovaného polystyrénu s hotovou hydroizoláciou, žľabom a lištami: http://www.schlueter.cz/schlueter-ker...
Odpovedať
Sprcha Ronal 120x80 so zapustenou vaničkou.
Odpovedať
Profilova fotka
@43jarko dik za tipy, problem je to ze uz to nevieme dat do podlahy musi to byt vyssie kvoli odpadu..
Odpovedať
ak sa to nedá dať dole, tá istá vanička sa dá postaviť na nožičky a dvihnúť o osem cm a predok zakryť čelným panelom.
Odpovedať
@matul existujú casove termostaty a keď sa pôjde sprchovat si to nastavi a je pokoj
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?