ROHOVE LISTY alebo JOLLY HRANY ???

Profilova fotka
Ahojte ludkovia chystam sa na obklady v kupelni. Velkost 60x120. Chcem sa poradit co sa tyka vonkajsich rohov. Pacia sa mi Jolly hrany bez nejakych list len sa obavam majstrov ci to zvladnu lebo vacsinou sa im s tym nechce piplat a trosku gulia ocami. Tak som z toho nervozny ci si predsa nedat nejake pekne na urovni rohove listy. Mate niekto skusenosti respektive ci by ste to menili po case ci ste sa rozhodli dobre a ci pri jolly hranach nevznikol zbytocne velky odpad alebo ked ste mali sikovnych majstrov ktori to hravo zvladli sem s nimi 🙂 vdaka
Odpovedať
@bomboarder dve kupelne som si obkladal sam, s jolly je sice prplacka, ale pri kvalitnom gresovom obklade nemoze byt velky odpad. Ja som tusim pokazil asi 2ks mozno z 50 ks.
Odpovedať
My mame tiez jolly hrany, listy sme nechceli. Obklad bol kvalitny gresovy a mali sme dobrych majstrov. Momentalne su ale vytazeni.
Odpovedať
@bomboarder Posielam foto.
Odpovedať
Obklad uz mas? Pripadne realnu vzorku. Pozri si ci je, pripadne ako velmi je sosovkovita. O to komplikovanejsie budu jolly hrany pri velkoformate. V kazdom pripade pri sosovkovitom velkoformate je problem aj s listami, cize ide o to co sa ti viac bude pozdavat.
Odpovedať
@bomboarder pre dobrého obkladača nieje problém Jolly hrana a preto by nemal obkladac vstúpi ať do rozhodnutia zákazníka😉 všetko sa dá a je to skutočne len vec vkusu aj keď treba rátať inú cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Joly hrany su urcite krajsie ale samozrejme za predpokladu ked to obkladac vie spravit. Uz som videl aj hrany s povytrhanou glazurou, tak by som si zistil ci maju vasi obkladaci s joly hranami skusenosti alebo nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@gamastudio alebo to dat narezat firme s vodnym lucom.
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa ti nepodari zohnat niekoho, kto uz jolly hrany robil, tak je to velky risk ziadat to od niekoho, kto nema skusenost.
Odpovedať
Nieje nic jednoduchsie, ako nechat si tie hrany urobit na vodnom luci (hladaj rezanie vodnym lucom, laserom vo svojom okoli). Samozrejme, treba za to zaplatit.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by som povedal. potom to zvladne oblozit uz hocikto, kto vie obkladat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?