Pračka + sušička BOSCH alebo AEG?

Ahojte vsetky sikovne zienky domace :-) viete mi prosim na zaklade Vasich skusenosti odporucit, ci je na pracku a susicku lepsia kvalitou znacka Bosch alebo AEG? Obchody momentalne ponukaju od obidvoch vyrobcov vyhodne sety, napr. pracka+susicka AEG za 999€. Hladame 7kg, no nikto z mojho okolia ani ja osobne so znackou bosch ani aeg skusenost na pranie nemame, preto budem vdacna za akekolvek odporucania, mozu byt aj konkretne typy. Dakujeeem :-)
Odpovedať
Ja mam susicku Bosch a mozem len odporucit :-)
Odpovedať
ladyar ona je taka kvalitativna postupost, ze miele, siemens, bosch a potom az tie ostatne :) Pricom miele kupi malokto, lebo je nehorazne drahe a siemens a bosch je jeden vyrobca :) Ja by som nevahala a kupila bosch, mam zatial od nich kosacku, zehlicku, ponorny mixer, pracku a ked mi postupne poodchadzaju po par rokoch ostatne veci, urcite kupim od nich :) Mam smolu, ze cokolvek kupim, tak sa to hned pokazi, u boscha sa mi to este nestalo :) Co sa susicky tyka, zameraj sa hlavne na spotrebu, lebo susicky zeru nenormalne energie. Lepsie su s tepelnym cerpadlom, su o mnoho uspornejsie ako bez neho. Niektore susicky maju taky pol hodinovy osviezujuci program pre suche veci, niektore ti senzorom kontroluju stav pradla a skratia dobu susenia, to nie je zla vec.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa prave rozhodujem pre pracku Bosch alebo AEG, len slimku....a neviem sa rozhodnut :-N
Odpovedať
Urcite bosch... vsetko co kupujeme od pracky po vrtacku sa snazime volit znacku bosch... zatial nikdy ziaden problem...
Odpovedať
ja mam doma vsetko Electrolux a roky rokuce vsetko funguje :)
Odpovedať
ak kvalita a spotreba, tak jedine Bosch/Siemens
Odpovedať
mame AEG a je super, myslím že lepšia ako Bosch/Siemens
Odpovedať
A akú konkrétnu AEG pračku a sušičku máte?Dík za info! :)
Odpovedať
Ja som cca pred 3tyzdnami kupovala pracku so susickou Gorenje. Sice mozno trosku od temy, no prekvapila ma informacia od predajcu, ze 70% praciek dnes ma problem vyprat mensie kusky /ponozky/ Tak by som sa dnes uz aj na toto informovala, ci nezostavaju tieto "drobotinky" pod dvierkovym sklom.
Odpovedať
Profilova fotka
BOSCH tie najvyššie modely AAA spotreba :-) Absolútna spokojnosť
Odpovedať
Ja mám BOSCH, ale brala by som už AEG. Nemám žiadne výhrady voči Boschke, len ma prekvapila, že je na novú práčku dosť hlučná. AEG perie "tlmenejším" zvukom. Ale ak kúpiš top triedu, tak to bude možno OK. My máme 7kg - stála 500euro. Servisák hovoril, že treba investovať cca 1000 e. a bude tichá. takže toľko :-p
Odpovedať
my mame susicku bosch a super...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
prosim vas je mozne aby bosch pracka nemala funkciu polovicneho prania. Ide mi konkretne o model WAQ28461BY
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Snad niekomu pomoze - mali sme Bosch, teraz kupili AEG. U Bosch po 10 rokoch zacala zostavat voda v zasobniku na avivaz (aj ked sa prietok vycistil), dvierka sa zatvarali dost na silu (clovek s tym musel buchnut) a mal velmi nestastne riesene gumove tesnenie - zachytavala sa tam spina. Na 10 rocnu pracku dobre - ziadna porucha. Na zaklade recenzii sme tentokrat isli do AEG - fakt spicka. Tazko vsak viem porovnat so sucasnou Bosch seriou, ale podla recenzii na nete, to AEG je povazovane za lepsiu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubk_ka ta práčka má mnozstevnu automatiku. To znamená že si vezme vodu podľa váhy prádla. Nepotrebuješ polovičnú náplň...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?