Práčka a sušička v jednom

Ahojte, prosím vás, kto máte doma spotrebič pračku a sušičku v jednom, viete mi povedať aku to ma celkovú spotrebu vody ? (viem že každá to má samozrejme inak) ale ide mi o toto... V jednej predajni sme dostali info, že ak je sušičká zvlášť, tak nespotrebuje žiadnu vodu, kdežto ak je spolu s pračkou v jednom, tak na chladenie bubna pri sušení použije tolko vody, kolko použije aj pri praní... To znamena spotreba vody dvojnásobná.... Značne to navýši náklady na prevádzku. Konkrétne sa chystáme kúpiť Fagor FET-6413 S - je to nový model , len teraz zavedený na trh, ale mal predchodcu, takmer identického, takze mozno ju máte niekto aj vy doma.... je to pračko-sušička zhora nakladaná.... Ďakujem za info !
Odpovedať
Ahoj, ja mam pracku so susickou v jednom INDECO, ale neviem ti poradit ohladom spotreby vody. Celkovo som vsak spokojna, nezabera to tolko miesta ako dva samostatne spotrebice a zas nevyuzivam to kazdy den, len v zimnych mesiacoch, takze ta spotreba vody nie je taka relevantna.
Odpovedať
@mirka1611 Tu je uvedená spotreba pri praní a žmýkaní 49l, pri praní, žmýkaní a sušení 105l http://www.innova24.biz/item/haushalt... Priamo na stránke Fagoru je práčka so sušičkou FT-4136S , neskúmala som rozdiely, ale spotreba pranie/pranie+sušenie je 54/110. Takže asi to tak nejako bude http://www.fagor.com/web/de/catalogo-...
Odpovedať
@mirka1611 a vam Fagor neodporucam. mam pracku Fagor a nikdy viac. vecne je pokazena. nikdy by som si tuto znacku nekupila.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@mirka1611 ako si sa nakoniec rozhodla, kupili ste?
Odpovedať
@xyanka kupili sme len novu pracku a pradlo zatial susime normalne. Chyba to ale na susicku miesto v byte nie je.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?