Plastové rolovacie dvere do kúpeľne. Máte skúsenosti?

Ahojte, má niekto skúsenosti s umiestnením plastových rolovacích dverí do kúpeľne? Zaujímalo by ma, či cez ne je počuť, či neuniká teplo z miestnosti, teda či dostatočne izolujú, napr. aj čo sa týka arómy z wc a pod. :-) či teda nie sú lepšie zasúvacie dvere, kedže potrebujeme šetriť priestor. ďakujeeem. L.
Odpovedať
oproti klasickym dveram je podla mna velky rozdiel, mali sme moznost mat take dvere a uz by sme ich nedali, neizoluju, pocut cez ne, moj nazor do kupelne nie, ale mozno sa tu niekto najde a je spokojny posuvne na kupelni sme nemali, tak neviem to porovnat....
Odpovedať
Profilova fotka
neodporucam, akekolvek plastove zlamovacie dvere sa ti po case zacnu zasekavat hore a dole a budes s nimi lomcovat. Ked uz, daj si vyrobit normalne zlamovacie dvere ako robi napr. sapeli, pevne., ;-)
Odpovedať
kamarat ma zasuvacie plastove dvere na kupelni/WC. pocut je cez ne naozaj VSETKO. ma kupelnu dost blizko obyvacky tak to bolo dost zaujimave, ked si niekto odskocil. pachy a aromy citit nebolo.
Odpovedať
@drobcek3301 my mame v celom byte plastove zhrnovacie dvere, boli tam ked sme byt kupovali a boli uplne nove,ani ma nenapadlo ich menit. Su aj na kupelni. Nikde sa nezasekavaju ale vrzgaju, ludia co nevedia ze treba trochu potocit kluckou ked otvaraju tak vedia urobit pekny rachot a lista do ktorej sa zatvaraju je uz skoro vytrhnuta 8-( Je cez ne vsetko pocut, neizoluju, jedina vyhoda je ze nezaberaju ziadne miesto a nehrozi ze by sa deti zabuchli a privreli prsty :-D Do domu take dvere urcite nechcem, mozno do satnika maximalne. Jaaj a vrzgaju aj ked su zavrete a je prievan ;-)
Odpovedať
Ďakujem veľmi krásne za všetky rady a názory, takže do zhrnovacích plastových dverí určite nepôjdem :-) asi teda budu lepsie klasické drevené zasúvacie dvere, lebo otváravé sa mi tam nezmestia. Dúfam, že tie budú v pohodke, napr. také čo sú na foto. ďakujem ešte raz, ste zlatí :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@drobcek3301 - nooooo...tak toto už je lepšie ako zhŕňačky.. :-) Tie ani ja vysoko neodporúčam ]-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Kamoška má kúpelňu,a má ju zatvorenú dvermi,ako sa robia vstavané skrine, dá sa to objednať u výrobcu vstavaných skriní,jedny dvere do kolajničky ,len na predelenie miestnosti alebo namiesto dverí ,sa mi to páčilo,a dá sa vybrať aj farebne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte, zaujala ma diskusia, rozmyšlame s mm nad zlamovacími dverami do kúpelky ale máme problém že tam už jednak máme zárubňu na klasické dvere, takže nevieme či sa zlamovacie dvere dajú "dorobiť" aj na normálnu zárubňu (zárubňa je úplne nová, nechceli by sme ju meniť) a jednak stále hútame či vydržia - predsa len v kupelni je vlko , para a tak.. ocením akékoľvek skúsenosti @katrin21 zaujal ma tvoj postreh k dveram sapeli, maš skúsenosti? dobré/zlé..
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka88 con konkretne myslis, ktory postreh?
Odpovedať
@katrin21 hore v diskusii si spominala že lepšie ako laminatove dvere sú tie zlamovacie od sapeli, tak som myslela že maš skusenosť s nimi :-) my teraz tiež vahame medzi laminatom ( ja ich nechcem ani za svet), radšej by som tie zlamovacie, tie sapeli sa mi pačia, ale máme problém s tou zárubňou.. ale možno by som ich skúsila priamo osloviť či by to bol problém..
Odpovedať
my máme plastové rolovacie a ja som osobne neni spokojná.... ale priestor nedovolil inak ... aróma wc :-N sem tam cítiť , ale odsávanie trošku pomôže...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?