Návrh kúpeľne

Profilova fotka
Ahojte, co poviete na takyto navrh kupelne? Nejake odporucania & rady? Vopred vdaka :-)
Odpovedať
1
2
Ja by som vanu vyhodil a dal sprchac , potom to umyvadlo posunul dole . Usetril by som na priestore a na vode :) ale to je vec nazoru inak super :)
Odpovedať
Ja by som bez vane nechcela byt. Staci ju trochu zapustit a dat sprchovaciu zastenu. To za dverami je WC, alebo skrinka? Ak skrinka, tak za dvere by som radsej dala pracku a skrinku k umyvadlu. Pracka vacsinou dost spati kupelku...
Odpovedať
Pracku dat za dvere, namiesto pracky sprchovaci kut, namiesto dvojumyvadla pouzit jedno umyvadlo vacsie (2umyvadlo sice pekne vyzera, ale v praxi ho vyuzijete minimalne, len vynimocne sa stretnete v ten isty cas v kupelni, okrem toho nechat si odkrojit 130cm namiesto 80cm je zbytocnost). Vanu rohovu vymenit za klasicku (mame v cinzaku 10rokov v prerobenej kupelni sprchac aj vanu a boli roky, ze sme vanu nepouzili ani raz za rok, az s detmi zacala mat vana zmysel). Mne sa paci takyto tvar vane http://www.vany-polysan.cz/images/gal... ktory zarovej setri vodu a dokonca ak sa chce, tak sa do nej zmestia aj dvaja ludia :)
Odpovedať
Presne ako sa to tu už písalo. Pračku by som schoval za dvere, kde je teraz wc. Dvojumývadlo by som si nechal podľa toho akú máš veľkú rodinu. Využiješ to hlavne ráno keď všetci pojdete naraz do práce alebo školy. Čo sa týka vane, dal by som si menšiu a do druhého (pravého dolného) rohu. Pri vstupe by to asi vyzeralo lepšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za tipy. @zuzka4444: @rebelix: @stowasser: to vedla dveri je akoze skrinka, za dverami je priestor vyhradeny na rebrikovy radiotor. WC je v inej miestnosti. Preto takyto prvotny "moj" navrh.
Odpovedať
Profilova fotka
A co takto? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pety22 vanu by som dala tak ako je to nakreslene na tom druhom navrhu :-) nebudete mať žiadnu skrinku? lebo v druhom navrhu už neni. ak ano tak hu dat namiesto práčky a pračku na tu stranu za dvere a nezabudni ani na koš na pradlo- ten vedla práčky.radiator by som dala pri dvere tam kde bola predtým vana ;-)
Odpovedať
@pety22 suhlas s mariasola, ze radiator dat tam kde bola predtym vana ... aj preto, ze je prijemne si hlavne v zime nachystat uterak na teply radiator a potom takym uterakom sa vyutierat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marianito68 @mariasola Dakujem za tipy, priestor za dverami je uz zial obsadeny pre rebrikovy radiator. Skrinky potom niekam do volneho priestoru ete. Takto moze byt?
Odpovedať
Profilova fotka
@pety22 kurenie už mate hotove? škoda lebo tak ako som ti navrhovala by to bolo určite krajšie. ked je tam ten radiator a pračka takto otočena, tak neviem, kde daš kos na pradlo a skrinky. jedine pri dvere, ale krajšie by ukazalo keby bola skrinka pri umyvadle a pračka schovana za dverami :-| .ale keby si mam vybrať, tak tento navrh je lepši ako prvý.
Odpovedať
@pety22 neda sa uz s tym radiatorom hybat?
Odpovedať
skus vybrat opacny typ vane a situovat ju na tu dlhsiu stenu, vedla nej mozes dat sprchovy kut, ak sa da dat pracka na opacnu stranu /ak nebude vadit radiator/...a posuvne dvere by boli tiez super...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ten rebrik tam asi teda uz je, co? takze pracku nechaj vedla vane. Ked otvoris dvere do kupelky, budes mat pekny pohlad na umyvadlo - zrkadlo, to pekne zvacsi priestor, no a pohlad na cast vane...no a ked budete vo vani, budes kukat na to zrkadlo a nebudes mat klaustrofobny pocit...pracku na prvy pohlad neuvidis, bude bokom a napokon, ked si vo vani, mozes pouzivat ako odkladaciu plochu :-) mam pre Teba aj nakres, ale nejde mi poslat, takze ak chces napis mi Tvoj @ a poslem
Odpovedať
Profilova fotka
takze na druhom navrhu posunut dvere k vani za dvere dat sprchac medzi vanu a stenu dat vysoku skrinku kde je dole kos na pradlo.. dom je uz postaveny ci este len riesite co a ako? musim kuk tvoj fotoblog.. a co tak dat pracku do technickej?? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka888 : s tym radiatorom sa uz velm neda nic robit..su tam uz pripravene rurky na ustredne kurenie :( @kkartinka : dakujem za tipy, skus poslat ten nakres na pety22@centrum.sk dik @lienka1601 : taktiez dakujem za tipy, ale ide o byt, holobyt cize taketo zasadne zmeny, ktore navrhujes riesit uz nebudem, takze ani technicku nemam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pety22 ahaaa :D no tak nic :) skoda nevedela som ze ide obyt.. tak to mi je jasne uplne.. popripade dat pracku dokuchyne.. ale to asi ee co?
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka1601 ten priestor na kupelnu je dost velky cca 5.7 m2 takze bolo by dobre keby sa tam zmestilo vsetko..len hladam co najrozumnejsie riesenie..
Odpovedať
Ahoj, ja by som ti navrhovala nieco na tento sposob.. co sa tyka radiatora pekne ho dat vysie az nad uroven vane a vanu si vybrat tvarovanu tak aby sa tam pekne mestila na trhu ich je az az, a vanu samozrejme pekne podmurovat budes mat aj odkladaci priestor pri nej aj blizko vyhriaty uterak :) zmestis dvojumyvadlo s polickami a aj pracku s kosom. Ale teda za predpokladu ze to co mas nakreslene ma take rozmery ako ma ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@debora_7 Ahoj, velmi pekne dakujem za navrhy. Pozdavaju sa mi oba. Jediny problem je v tom, ze v priestore nad vanou z oboch stran su zasuvky...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Tak to by chcelo tu jednu na dlhšej stene predrazkovat na druhu stranu nad umyvadla, neviem ci mate uz obklad ak ano asi to bude problem, ale ak nie tak by to nemal byt az tak velky zasah, popripade by mozno vedel sikovny majster spravit drazku aj cez obklad a dodat tam potom len tenky farebny pasik, ale to uz zalezi aky obklad mate a aku kupelku farebne chcete :)
Odpovedať
v tychto navrhoch od @debora_7 je skutocne ten priestor vyuzity ovela ovela lepsie, na zasuvky sa vykasli, tie prerobit je najmenej zasuvku si daj jednu dvojitu nad pracku (v jednej bude pracka nonstop a v druhej mozes mat zapojene co budes potrebovat - epilator, strojcej na vlasy, fen...bude sa ti dobre drzat v pravej ruke pred zrkadlom, ked ti kabel pojde zozadu sprava pri umyvadle zasuvku blizsie nepotrebujes ziadnu, hlavne si tam daj poriadne svetlo, ktore ti nebude robit tiene na tvari :D
Odpovedať
Profilova fotka
Caute a co takto?
Odpovedať
Jedna vec je ako to chcete rozmiestnit vy a druha ako to dovoli rozvod kanalizacie ... Tieto veci sa vacsinou riesia uz pri projektovani, nie ked dom stoji ...
Odpovedať
Profilova fotka
@kriloter ide o holobyt a miestnost kupelne este nema natahane rozvody pre vodu a odpad, stupacky su v susednej miestnosti kde je WC a do kupelne pojdu smerom od praveho dolneho rohu
Odpovedať
vyzera to fajn, je len na vas ci vam je viac treba dvojumyvadlo alebo samostatny sprchovy kut :)
Odpovedať
Profilova fotka
@debora_7 a este ma napadlo prehodit pracku so sprchovym co ty nato? http://www.siko-kupelne.sk/konfigurat...
Odpovedať
mne sa nepaci zvlast sprchovy kut a zvlast vana ... pokial na to nema clovek nejake specialne dovody... vo vani sa osprchova da, ale v sprchaci sa neokupes...a vsetku drogeriu musis mat bud dvojmo alebo nepraticky prevlacat zo sprchaca do vane a naopak...a ked budes vo vani mokra, just sa ti stane ze si si nieco nechala v spchovom kute (skusenost) ;)))))) vana a radiator - velmi dobre riesenie miesto sprchaca by som ja osobne dala nejaku vyssiu skrinku, kde bude naspodku kos na pradlo a nad nim skrinka na uteraky alebo serepeticky co v kupelni ich je vzdy pozehnane (pod umyvadlom skrinka obvykle nestaci)
Odpovedať
Profilova fotka
@pety22 ked uz s takouto sanitou, tak by som to skusila aj takto:
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?