Náhradné diely na sprchový kút

Profilova fotka
Nevie mi prosim niekto poradit, ci kupim niekde zasuvne dvere (1/4 kruh) na sprchovy kut? problem je ze je to nejaky no name (uz bol v byte ked sme sa nastahovali) a plastove uchytky, ktore behaju po kolajnicke uz su vycaptane, takze dvere sem tam vyskocia :-S nerada by som kupovala novy komplet kut. myslite ze kupim niekde len cisto dvere? poradte kde. resp. poradte ci existuju nahradne univerzalne uchytky :-| ale to asi nie. dvere su akoby plastove, starsi model kutu, ziadne cire sklo a chrom.
Odpovedať
kde prosim dostanem zasuvne dvere na sprch. kut Artek?
Odpovedať
@mamoo, jednoznacne sa chod opytat do Merkury Marketu. My sme tiez kupili byt kde bol taky NO NAME sprchovy kut samozrejme odtrhnute tie kolecka naspodu. Tak sme jedno vysrobovali a objednali sme si podla toho v merkury markete. Ta sprchova zastena sa ti neoplati kvoli tomu kupovat cela. To uz by som isla do noveho sprchoveho kuta komplet. Ta zastena je z toho ta najvacsia polozka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
potrebujem poradiť kde zoženiem vodiace koliečka s dverí sprchovacieho kútu eisl-OR8109 :-| |-| lebo nikde to neviem zohnať ..dakujem vopred ;-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?