Kolko eur za pomoc v kupelni- praca

Kolko mam dat chlapikovi, ktory mi pride poskladat 2skrinky v kupelni( 1skrinka pod umyvadlo a 2.nad pracku take policy z lidl) a vymeni umyvadlo a vodovodne baterie? Dakujem za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 ja si takéto veci vždy dohodnem dopredu
Odpovedať
Pokiaľ s tým umývadlom a batériou pôjde všetko hladko tak spolu max 20e. Záleží tiež skade si . V BA sú ceny iné ako inde.
Odpovedať
je to kamos, nechce nic, preto sa pytam, ze kolko mu dat @milan209 z vychodu
Odpovedať
@angel1979 ja neviem, kde tento svet speje, ak má kamoš platiť kamošovi za pomoc. Načo by si mu platil, ak navyše sám nechce? Mne by bolo vrcholne trápne vziať od kamošky prachy za pomoc. Ako keby Ti išiel obložiť celú kúpeľňu, týždeň práce... zložiť skrinky z lidla by som dokázala aj sama , a to som žena, na to by som si ani nikoho nevolala... urobíš mu kávu, pohosstíš vínkom/pivom a oplatíš mu pomoc nabudúce .
Odpovedať
@fidorka7 trosku odveci odpoved, ty by si to riesila tak, ja nie, otaka je jasne polozena
Odpovedať
@angel1979 staci ked mu das raz
Odpovedať
@sysell hej, z takýchto akcií sa rodia zaujímavé vzťahy. Dáma očividne nemá okolo seba nikoho mužského pohlavia, takže príležitosť na nový vzťah by bola :-D
Odpovedať
@angel1979 si mala hneď napísať že kamoš a lokalitu východ. To už je teraz úplne jasné. Treba kúpiť fľaštičku a po práci ju pekne spoločne vypic. Kamoša by si peniazmi predpokladám urazila.
Odpovedať
@angel1979 ja neviem, čo je na mojej odpovedi "odveci". Mne príde "odveci" otázka. Tak plať komu chceš a koľko chceš, alebo mu rovno daj, ako Ti odporúča sysell. Je to CHORÉ, hovor čo chceš a tento názor zjavne zdieľajú aj ďalší diskutujúci.
Odpovedať
@milan209 ako vidíš, podľa jej reakcie na mňa, neurazila. Iný kraj, iný mrav. Jej totiž príde NORMÁLNE platiť kamošovi.
Odpovedať
Som tu chvíľu ale mňa tu už asi neprekvapí nič. Niekedy co tu človek číta tak je to ako od mimozemšťanov otázky alebo 10 ročných deti. Kam to svet speje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?