Inštalácia bidetu

Je lepšie mať bidet s priznaným ventilom vody, alebo so schovaným. Montujú nám Geberity a musím sa rýchlo rozhodnúť . (Vodár odporúča priznaný, že sa rýchlejšie odstaví v prípade poruchy, prasknutia a presaku vody.) Vizuálne je asi krajší ten schovaný, ale asi aj drahší :-( Ak máte niekto s priznaným, môžte pridať fotku , prosím?
Odpovedať
Ja mám schovaný, ...z estetického hľadiska . Čo sa ceny týka, keď som ho objednávala tak cena pre priznaný a schovaný bola rovnaká.
Odpovedať
Profilova fotka
@ninka23 malo kto davá priznaný ventil,myslím že je málá prevdepodobnosť prasknutia nádrže a keby ktomu došlo je jedno či vytečie o 5l viacej vody kým ho octavým na geberite.
Odpovedať
@skalko1601 @bruneta Ďakujem, žiaľ už je neskoro ( a bude sa to musieť prerobiť) :-( . Netušila som, čo to znamená, ani v 1 kúp. štúdiu nás na to neupozornili a neriešila som to. A volala som aj do kúp. štúdia a že "schovaný" bidet je aj o 30-40% drahší, tak som odsúhlasila priznaný ( aby MM nenadával), že vyhadzujeme peniaze za zbytočnosti :-( ...a popoludní sme to boli pozrieť na stavbe a nepáči sa mi to, tak to dáme prerobiť. ...Nechala som sa ukecať ... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ninka23 nuž čo už , majstry prerobia :-)
Odpovedať
@skalko1601 Radšej to opraviť teraz ako keď bude neskoro :-(
Odpovedať
@ninka23 no škoda, ale ako hovoríš, radšej teraz ako neskoro
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?