Ideálna šírka dvoch umývadiel

Profilova fotka
poradte zo skusenosti, ake by ste zvolili siroke umyvadlo, ak maju byt dve vedla seba a miesto je aj na 2x80cm siroke. a tiez, ci by ste ich operli o seba alebo radsej rozostup ak dam 2x60 zmesti sa mi aj skrinka, ak dam 2x80, bude bez skrinky umyvadla planujem z ikei, nie tie co su na obrazku hlavne sa chceme s manzelom citit pohodlne pri umyvani
Odpovedať
Myslim, ze v pohode stacia 2x60 cm. My sme povodne chceli jedno dvojumyvadlo sirky 120cm, ale take sme nezohnali, takze mame 100 cm. Zmestime sa tam, ale ak by bolo trosku sirsie, bolo by to pohodlnejsie. A ak budete mat este aj medzeru medzi umyvadlami, tak este aj o to viac miesta budete mat. Akurat by som mozno dala jedno vacsie zrkadlo (jedno pre obidve umyvadla).
Odpovedať
stačí 2x60 alebo aj 55cm :) keby malo umývadlo na kraji rovnú plochu, tak by som to ich pritlačil úplne k sebe, inak asi nie: http://www.onlinekupelne.sk/__upload/...
Odpovedať
Rodicia mali dve umyvadla a pri prerabke si dali jedno vacsie a vedla umyvadla vacsiu skrinku, lebo to co sa im zdalo volakedy prakticke, sa po kratkom case stalo zbytocnym. Naozaj vstavate rano spolu? Nestacilo by na obcasne spolocne umyvanie jedno vacsie umyvadlo? Kazda dalsia vec znamena upratovanie a umyvanie naviac..
Odpovedať
Profilova fotka
typologicky jedno umyvadlo potrebuje šírku priestoru 115 cm pri normovom človeku 170cm, takí už ani nie sú ak nepočítam našu generáciu. Ako píše stowaser, možno dnes ešte využívate kúpelňu spoločne, ale trocha tajomstva neuškodí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?