Hľadám lesklý obklad bledá s hnedou rozmer cca 30x60

Ahojte, chcela by som poradiť ak niekto má alebo videl obklad veľkosť cca 30 x 60 lesklé, farba bledá, prípadne biela s tmavšou hnedou. AK by ste niekto o nejakom vedel, budem Vám vďačná. Všetko čo vidím sú buď menšie obklady, alebo väčšie. Ja najviac hľadám tento rozmer a hlavne, aby boli lesklé, elegantné. Ďakujem ;-)
Odpovedať
@gabika1080 pozri sa na rako defile, nie síce vysoko lesklé, ale krásne v skutočnosti a elegantné. Potom síce nie 30 ale 25x60 ceramica color - séria Venus, v sklutočnosti krásna je!
Odpovedať
@gabika1080 a teraz som našla tubadzin elegance - ashen. Alebo už máš nejaké?
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si v SIKO Kupelne seriu Magic. Vyraba to pre nich Rako, cena je 27,99€ / m2, rozmer 30x60 cm. My sme skombinovali hornu kupelnu bledy kremovy magic s hnedou a vyzera to super. Udrzba lahka, krasny vysoky lesk a hlavne sa to neopozera ako dajake farebne vystrelky...
Odpovedať
Určite chcem bledú s hnedou len sa stále rozhodujem či lesklú alebo matnú... Raz neviem čo je lepšie na údržbu do budúcnosti, keďže obklad tam bude min. 15 rokov :D Ďakujem moc za nápady :)
Odpovedať
@gabika1080 co ma zaujalo v poslednej dobe boli obklady Gloss (vyrobca Fineza), ponuka SIKO, videl som nazivo omracili ma ale odtiene modrej. nadherne. Vysoko, vysoko, leskle, elegancia. Je tam samozrejme aj hneda varianta od svetlej Crema, cez Moka az po Marron ma to rozmery tiez luxusne 20x60 cm aj pekne mozaiky k tomu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?