Geberit system, JIKA tlacidla?

Ahojte, myslite ze je mozne pouzit geberit zavesny system na toaletu a JIKA tlacidla? Pasovalo by to, alebo je mozne pouzit tlacidla len od vyrobcu systemu. Tie od Geberitu sa mi fakt nepacia, resp. tie co su krajsie, maju vacsiu cenu ako cely system =-)
Odpovedať
ani len tlacitka na rozne systemy geberit nie su kompatibilne, mozes zabudnut, ze ti tam budu pasovat od ineho vyrobcu :)
Odpovedať
@leeshka cau.... na geberit ti budu pasovat podla mojich vedomosti iba tlacitka geberit a tlacitka AlcaPlast (inak krajsie ako geberit)
Odpovedať
@gashtaan prave preto sa pytam lebo sa mi zda ze som dakde citala pocula ze to nepasuje ale nebola som si ista ci to tak je, tak ze reku sa spytam ;)
Odpovedať
@eduardgein vdaka kuknem na ten alcaplast co je to zac:)
Odpovedať
@leeshka neni za co.... na 100000000% ti bude alcaplast pasovat.... riesil som to uz zopar krat, takze viem ze stym nie je problem. aj ked po pravde tie krajsie tiez nie su bohvie ako lacne :)
Odpovedať
@eduardgein no ano pozerala som to a teda tie co som klikla ako prve ze najkrajsie tak neboli najlacnejsie, ale aj tie lacnejsie su krajsie ako geberitacke:)
Odpovedať
ahoj. a ako to je s VIEGOU? ako tlačitka tam pasujú?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?