Čo poviete na vaňu Riho Lyra?

Profilova fotka
Ahojte, v HORNBACHU ma zaujala tato vana. Hladam presne takto dispozicne riesenu.. Ale pod znackou RIHO ako pri nej uvadzaju, som v ich sortimente nenasla ziadnu takuto vanu s touto cenovkou. Dizajnovo je porovnatelna s touto: http://www.riho.sk/sk-vana-lyra-leva?... Ale ta cena je ovela vyssia... V com moze byt zadrhel? Kupili by ste tu z HORNBACHU na mojom mieste? dakujem
Odpovedať
vyzerá veľmi pekne,aj nám sa páčila.ale zvážila by som ešte.síce sa v akrylátových moc nevyznám,akrylové bývajú lacnejšie ale potom sú aj tenšie a ľahko sa poškodia/puknú.čiže možno pozri tú hrúbku či je dostatočná,lebo kvalitnejšie sú tak okolo 200 a viac eur
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu0902 vsak to presne aj podla mna tak bude pointa v nizsej kvalite, obavam sa ze mojim okom tu kvalitu neviem dostatocne posudit,,a vy ste aku kupili?
Odpovedať
ja som sa na zaklade dobrych skuseností ludí tu z modrej strechy rozhodla pre smaltovanu/ocelovu/ kaldewei s 30-rocnou zarukou.možno v zime v nej na začiatku bude chladnejšie...ale vydrží x-krát dlhšie ako akrylová. Len teda tých tvarov nie je toľko a rohová neviem či vôbec.my sme dávali 75x170 kaldewei plus :) všetci pochvaľovali,tak dufam že bude super a praktická. prestavbu budeme robiť až v januári :)
Odpovedať
@pety22 sorry,nedala som to ako odpoved: ja som sa na zaklade dobrych skuseností ludí tu z modrej strechy rozhodla pre smaltovanu/ocelovu/ kaldewei s 30-rocnou zarukou.možno v zime v nej na začiatku bude chladnejšie...ale vydrží x-krát dlhšie ako akrylová. Len teda tých tvarov nie je toľko a rohová neviem či vôbec.my sme dávali 75x170 kaldewei plus všetci pochvaľovali,tak dufam že bude super a praktická. prestavbu budeme robiť až v januári
Odpovedať
Tak ja by som nikdy nešetrila na takto zabudovaných veciach. Je iné kúpiť lacnú poličku,ktorú zvesíš vyhodíš ako vanu,čo treba vybúrať a investovať do obkladu,majstra a pod. My sme po dlhom chodení a pozeraní po cenách vaní, radšej kúpili Kaldewei.
Odpovedať
jednoduche...zadrhel je v tom, že to vyraba Riho pre hobbymarkety a je tam tensi (respmenej kvalitny akrylat). slovači stačí, hlavne že je nízka cena. potom ked sa oškrie, tak sa bude ťažšie opravovať. ale ak je rozpočet na kupelnu obmedzeny, tak kupte, furt lepšie ako polske vane.
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova ok dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna toto neni ani horsie ani lepsie ako polske vane. Za malo penazi malo muziky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Tiež som povodne chcela tuto vaňu. V Hornbachu mi sám predavač povedal, že kvalita Vigo vane je nízka. @pety22 ako ste sa nakoniec rozhodli?
Odpovedať
Profilova fotka
@marara Ahoj, uplna zmena planu, upustili sme od rohovej, teda klasicky typ od kaldewei
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?