Bidet do kúpeľne

Prosím vás, podľa čoho mám vyberať bidet? Nemám s tým žiadnu skúsenosť. Nechcem nejaký drahý.
Odpovedať
ja som tiež nemala skúsenosť a preto som si ho nedala :-D
Odpovedať
my ho mame. muz chcel, ale ja ho vobec nepouzivam. presvedcilo ma to, ze decku tam mozem umyvat pokakany zadok :-D Funkcnost je podla mna rovnaka. Tu skor ide o to, zo sa ti paci a ci samostatny alebo iba sprsku alebo bidet zabudovany vo WC mise.
Odpovedať
Mam bidet 25 rokov pouzivala som ho denne, ateraz v podnajme ho nemam a hrozne mi chyba ! Je to teda o zvyku ! Aj v novom budem mat bidety . Stary bol so sprskou zo spodu a z bokov tiez vytekala voda . Nove este nemam vybrate ale myslim ,ze na trhu ich je vela - a teda urcite si nieco vyberies .
Odpovedať
myslíte, že také cca 150,-- eurové by mohli byť O.K.
Odpovedať
@evikg ja som ho tiež nechcela, ale môj manžel áno. Do spodnej kúpeľne sme ho nedali a teraz ideme robiť kúpeľňu v podkroví, ktorá bude viac-menej pre deti, takže to je už jediná možnosť, kde ho môžeme dať. Zatiaľ každý kto má bidet nás presviedča, že je to super vec a budeme ľutovať. Tak si ho dáme aspoň do hornej kúpeľne. :-)
Odpovedať
myslim, ze taky 150 eurovy by stacil.
Odpovedať
@evikg no drahší by som veľmi nechcela,lebo rozpočet nepustí :-( a okrem toho, ako pozerám ceny bidetových batérií, tak tie sú tiež veľmi zaujímavé :-S V dnešnej dobe je radosť zariaďovať a hlavne dve kúpeľne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?