Aky obklad do panelakovej kupelne?

Prosim o radu chceme prerabat kupelnu a rozmyslame aky obklad dame.Paci sa nam obklad v imitacii dreva a skombinovat s bielou.Mate niekto takuto kupelnu?Poprosim fotky dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@danielita55 Obklady a dlažby do kúpeľne sú čisto subjektívnym rozhodnutím. Každému sa páči niečo iné :) Možnosti kombinácii farieb a materiálov sú takmer neobmedzené, snáď len v panelákovej kúpeľni neísť do tmavých obkladov, ktoré zmenšujú priestor... inak je to čisto na Vás. Pre inšpiráciu môžete kuknúť môj web, konkrétne vizualizácie. je tam viac návrhov s bielou a drevom + kopec iných info ;)
Odpovedať
Do panelaka by som si dal co najlacnejsiu, ved aj tak by som sa snazil co najsor odtial pratat.. Ale vzhladom na to ake su panelakove kupelne male aj drahsia dlazba a obklady nemusia vyjst celkovo draho. Kazdopadne drevene dekory su teraz v mode ani bielou s nejakym perletovym dekorom sem tam k tomu nic nepokazite, ako povedal tuto pan predrecnik tmave obklady zmensuju priestor. Ako vravim, moc by som nevymyslal, mala kupelna je vzdy len mala kupelna a v prvom rade ma byt funkcna, zvysok je uz len vkus a estetika ktory ma kazdy inak a tazko radit, to musite vediet vy co sa Vam paci.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame biely obklad a "drevenu" dlazbu. Kukni album
Odpovedať
rako wenge. rako unicolor s drevovym vzorom. ..to len tak prve co ma napadnu.
Odpovedať
danielita55 pozri aj môj fotoalbum, je tam síce zatiaľ iba vizualizácia, ale tiež dávame ako chceš aj ty, dlažba imitácia dreva a obklad svetlý, niečo ako slonovina + za veckom a v sprchovom bude tiež imitácia dreva. Rozpočet na dlažbu a obklad 380 Eur.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dala neutrálny biely obklad a farebne ju dotvorila doplnkami - keď mám náladu na červenú, hodím na zem červenú predložku, nakúpim červené uteráky a nejaké drobnosti typu mydelnička, poháriky a pod. a keď ma červená omrzí, vymením napr. za zelené a investícia nie je taká drahá, ako keď ma omrzí obklad, všetko vysekávať alebo preliepať novým obkladom. My máme kúpeľňu v imitácii rifľoviny. Zo začiatku keď sme byt kupovali, tak sa mi to páčilo, teraz už mám modrej plné zuby. Vkus sa postupne mení a biela mi príde nadčasová.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
rako unicolor
Odpovedať
Biele kachlicky neodporucam, biela sparovacia hmota uz nikdy nebude biela.... Skor bežové odtiene ;-)
Odpovedať
Ja by som zase povedal, že biely obklad odporúčam :) Neviem, komu biely obklad ešte dnes žltne, zatiaľ som sa s tým nejak nestretol. Čo je podstatné, na bielom obklade nie sú vidieť stopy zaschnutej vody a pomerne ľahko sa udržuje. Naopak mám ju v kombinácií s lesklou čiernou a tá už je na údržbu oveľa horšia :) No za "krásu" sa platí :D PS: Neodporúčam moc rôzne farebné odtiene a aktuálne módne trendy. Predpokladám, že kúpeľnu nebudete prerábať každý rok a väčšina farebných kúpeľní sa časom "zunuje" ... Tak isto dekor dreva, myslím, že jeho aktuálny "boom" časom proste opadne ... Preto by som skorej volil neutrálne farby (napr čierno bielu, bielu s jemným dekorom, prípadne ich rôzne odtiene) ktoré sa dajú farebne doladiť rôznymi doplnkami (uterákmi, predložkami, dávkovačmi mydla, držiakmi na kefky atď atď) ...
Odpovedať
my sme dali Rako Zen, bambus :-)
Odpovedať
My mame velmi malu kupelnu a dali sme drevodekor na podlahu a na steny kremovy obklad od marazzi minimal doplneny mozaikou sunny marazzi pri zrkadle ...a drevodekor na nabytok :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?