Aký je váš názor na WC v kúpelni?

Ahojte chcela by som sa opýtať, aký je Váš názor na WC v kúpelni. Lebo mám dilemu, či si máme dať záchod aj do kúpelne (mám aj zvlášť miestnosť pre WC) alebo mať len jeden záchod. Máme bungalov... zaujímali by ma vaše nápady a skúsenosti. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
urcite to zalezi aj na tom, kolko vas v dome byva.Ak ste 4 clenna rodina, druhy zachod sa urcite zide. My mame v dome 3 zachody, co je zbytocne, kedze sme 2 a male babatko, ale do noveho domu planujem tiez 3, 2 v kupelniach a 1 osobitne, ak budu okrem nas este 2 deticky, 2 zachody na poschodi su fajn ;-) treti bude dolu.
Odpovedať
My stavíme taky bungalov a řešili jsme to. Nakonec budeme mít jeden samostatný (možná dokonce s bidetem) a jeden v dětské koupelně. Ta je přístupná z chodby (bude i pro případnou návštěvu). Druhá koupelna je přístupná z ložnice, takže tam jsme WC nechtěli.
Odpovedať
@mirkva, my mame 3 kupelne a 3 WC, v kazdej kupelni je jeden, pricom v dvoch kupelniach je oddeleny, v nasej kupelni je viditelnou sucastou kupelne ... keby sme mali moznost tak by sme urcite niektory urobili separatne ale zial nedalo sa...
Odpovedať
ahojte, chcem len vedieť názor, či sa vám to takto pozdáva... totižto mali sme mať pračku v kotolni, ale kedže sme zmenili spôsob vykurovania,tak pračku už nemôžeme mať v tech.miestnosti...a tak ju musíme dať do kúpelne..a sú dve varianty...1. varianta...že nebudeme mať v kúpelni WC, ale miesto neho dáme práčku...2. varianta, budeme mať aj práčku aj WC...ale práčka sa nám zmestí len v priestore medzi spr.kútom a vaňou...čo vy nato?prosím pomôže..
Odpovedať
@mirkva, tak ja som skor za druhu variantu, ale zalezi kolki ste, nam by jedno wc nestacilo...
Odpovedať
no my sme zatiaľ dvaja...ale plánujeme rodinku.. tak preto...som sa chcela poradiť...či to nepôsobí rušivo.. :) a ďakujem za názory.. :)
Odpovedať
urcite dve WC, WC v kupelke vobec nevadi,skor naopak. my mame jedno samostatne a jedno v kupelke. ktore sme planovali ako nudzove. Nakoniec to tak dopadlo, ze kazdy clen nasej rodiny chodi najradsej na to kupelkove :-D Je tam totizto velke okno a krasny vyhlad,, tak sa asi chodime kochat... :-D
Odpovedať
urcite dve WC. pre mna je vsak idelane, ak hlavna kupelna je bez WC a urcite je jedno samostatne. mne velmi vadia pachy v kupelni, aj to, ze moji chlapi radi dlho citaju na WC a potom by blokovali pristup do kupelne.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkva my zaciname stavat taktiez bungalov,kukuk v albume... :-) Najprv sme mali naprojektovane 1 samostatne WC ,neskor sme ho predsa len dali do kupelne na ukor vacsej detskej izby. My sme zatial 2+1 male bábo ....mame bungalov s rozlohou 121m2,a viacmenej sme boli od zac. rozhodnuti len pre 1 WC.
Odpovedať
my mame jedno samostatne. Do kupelne som radsej dala velky sprchovy a velke dvojumyvadlo kedze budeme vzdy odchzdzat z domu naraz. Ked ma byt to druhe wc v kupelni na ukor miesta a vzdusnosti (v nasom pripade na ukor dvojumyvadla alebo pracky) tak nieje o com...
Odpovedať
@kapa34 mne pride v dome 1 WC v jednej kupelni velmi malo....
Odpovedať
Profilova fotka
@mint_blossom nehovor:-)dnes byvam u rodicov v 2-posch dome s dvoma krasnymi velkymi kupelnami,2samostatnymi WC-kami...pride mi to zbytocny luxus,komfort. My staviame maly domcek,nieco ako vacsi byt,sme rozhodnuti,ze na tak malej rozlohe ako mame my.neprichadza ani do uvahy ll.WC:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kapa34 v dnesnej dobe su 2 zachody v dome skoro standart, urcite 1 samostatny a 1 v kupelni. Napr. v 30. rocnom panelaku, kde byvaju rodicia su 4-izbove byty s 2 veckami - samostatne a v kupelni. Mat v byte jedno WC a to este priamo spojene s kupelnou mozu mat tak 1-2 izbove byty, pre mlady par, ale urcite nie pre rodinu. Este by som si to poriadne nechal prejst hlavou, aby ste potom nelutovali. Este nikdy sa Ti nestalo, ze zachod bol obsadeny ked si ho ty potrebovala? A ked das decka do vane a budu blbnut pol hodiny vo vode... hmmm? Urcite by som samostatny zachod nevyhadzoval - zaberie ti kolko? 1.5 m2 je az vela. Vas dom ma kolko ? 11x11? az taky maly nie, aby 2 WC bol najaky extra luxus. Osobne mame projekt na trosku vacsi bungalov (vid moj album) , 16.5 x 10.8, ale budu tam 3 zachody (vo velkej kupelni, v malej kupelni zo spalne a v technickej miestnosti - lebo je tam na to miesto).
Odpovedať
Urcite jedno v kupelni a jedno samostatne.. Ak ste viac, ako 4 osoby v dome, tak aj 3 WC-ka sa "uzivia"... ale 2 je standard, urcite nie luxus.. ;-) Mne WC v kupelni vyhovuje, ba priam pre mna je to podmienka.. A samostatne WC k tomu..
Odpovedať
@kapa34 hovorim len svoj nazor :-) a presne ako pises, je to o komforte.....myslim, ze argumenty ostatnych hovoria jednoznacne, nemusim to tu znovu vypisovat.....len drzim palce, aby ste svoje rozhodnutie casom neolutovali....
Odpovedať
@kapa34 ale myslíme to s tebou fakt dobre :-) jedno WC, dobre OK, ale určite samostatne, nie v kupelni... . @mirkva no ja osobne by som si tam to druhe wc nechala...
Odpovedať
ďakujem Vám veľmi pekne za ochotu..za rady a tipy... a môžem ešte niečo? páči sa Vám viac varianta č.1 či č.2?
Odpovedať
alebo viac táto kúpelňa?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, my zatial vybavujeme len papiere. tiez sme riesili takuto vec, druhe wc sme ponechali, myslim, ze to vobec nevadi... zelena je moja oblubena, davam si vsak otazku ci farebna kupelna cloveka po urcitej dobe neomrzi. Niet nad prirodne farby idu s modou :)
Odpovedať
ved aj ja nad tým stále rozmýšľam... aby sa mi páčila aj o 5 rokov
Odpovedať
ja som za neutralne farby :-) Niekto sice aj kachlicky meni po par rokoch (ako nasa suseda v panelaku :-D ) ale to je trochu drahy spas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkva teraz su aj hnede v roznych odtienoch, dokonca hnede s kremovou a myslim(rozne vzory po nich...), ze tym nic nepokazis. pridavam sa k nazoru akvi, ani my nie sme na tom tak financne "super" aby sme menili kazde tri roky..... :)
Odpovedať
ahojky...ani my na tom tak finančne nie sme.. :)...
Odpovedať
tak mne sa pacia obidve ;-) @mirkva mozno o kusticek viac ta hneda. Inak to WC je tam skvele oddelene, vyborne riesene, nemas preco vahat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?