Akú veľkú práčku, keď sušička je na 7 kg?

Dobrý deň, Potrebujem poradiť s výberom práčky. Sušičku som vybrala na 7 kg prádla a teraz mám dilemu, akú veľkú práčku by som mala kúpiť, aby sa mi celá náplň práčky vmestila naraz do sušičky. Tiež 7kg alebo menej/ viac? Ako to máte? Ďakujem za všetky rady:)
Odpovedať
Zalezi od toho, aka pracka to ma byt. Do tych spredu plnenych ide cca 7 kg sucheho pladla,zalezi od typu. Do tych zhora okolo 5-5,5kg sucheho pradla. Do susicky sa preto pocita zo 7 kg mokreho pradla. Takze asi mensia pracka,ak pojde vsetko do susicky. Ja osobne by som vsetko do susicky nedavala, nakolko sa tym nicia veci.Takze nejake drahsie kusky alebo svetre sa mozu poskodit (scvrknut) vplyvom horuceho vzduchu :) Ale ak sa napriklad cast pradla bude susit aj na vzduchu,tak sa usetri zasa na prani ... Good luck pri vybere. :-)
Odpovedať
Ja chcem určite spredu plnenú práčku, nakoľko susičku chcem postaviť na ňu.
Odpovedať
Ja mam teraz pracku na 8kg a som max spokojna. Aj tak nesusim nikdy vsetko co do nej narvem.
Odpovedať
Pls, majiteľky susiciek, na koľko kg máte sušicku a pracku? Dik
Odpovedať
@luciaj Pracka 5kg, susicka 6 kg, akoze z mojho pohladu, kedze potrebujem prat aj paplony a prehozy na postel a do tej pracky to nenarvem a nasledne mi to tato velkost susicky ani neususi, je to dost blbe :( Pre ludi, ktori ziju spolu v dvoch kusoch, ok, ale v rodine s detmi (nas je 5) treba kupit co najvacsiu pracku a susicku.
Odpovedať
Mam pracku na 7 kg (AEG L74850) a susicku mam tiez na 7 kg (AEG T59880), pouzivam to rok takto, som maximalne spokojna, susim vsetko, co vylezie z pracky a nemam pocit, ze je susicka preplnena. Moja susicka na 7 kg ma ovela vacsi bubon ako pracka na 7 kg, preto nemam pocit "preplnenia" susicky. Doma sme styria a 7 kg pracka a susicka je akurat pre nas - spokojnost.
Odpovedať
@nanika @jimmyji ďakujem za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciaj u nas pracka na 7kg, aj susicka na 7kg (cely obsah pracky mozem rovno prehodit do susicky). sme 4 clenna rodina. pride mi to tak akurat :-) a ked nenaplnim pracku, mam tam aj skrateny cyklus na max 4kg pradla.
Odpovedať
Profilova fotka
@luciaj ja mám tú istú zostavu ako jimmyji aj práčka aj sušička AEG po 7 kg. Paráda. :-) Maximálne vyhovuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?