Akú vaňu vybrať?

Sme rozhodnutí že chceme smaltovanú vaňu rozmer 180x80 Kaldewei rozhodujeme sa medzi nasledujúcimi vaňami: so odtokov v strede: https://vane.heureka.sk/kaldewei-cayo... s odtokom na kraji: https://vane.heureka.sk/kaldewei-cayo... Poraďte ktorú si vybrať. takto nejak by to malo vyzerať:
Odpovedať
@marrad volil bych podle umisteni vodovodni baterie pokud mate uprostred dal bych odtok doprostred navic se pak da sedet/lezet na obou stranach….
Odpovedať
@raziel628 bateria bude tak cca tak ako je na tom obrazku odstredu mierne napravo 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme tiez kupovali domov tuto vanu Kaldewei, presnejsie tu prvu, co si prilozila link. mne sa pacilo, ze je ten odtok v strede, mame k tomu usposobene aj bateriu. presne toto bol jeden z dovod, co sa tu aj spomina, ze aby sa dalo vo vani z oboch stran polezat a nikde ten odtok netlacil a nezavadzala bateria. manzel povedal, ze jemu je jedno, ktoru, ale ze Cayono, tak ja som tuto vybrala.
Odpovedať
@lalipo34 Ďakujem pekne za skúsenosť. Môj manžel tiež povedal, že jemu je jedno (veľmi mi pomohol v rozhodovaní 🙂 ). Presne podobne som uvažovala a ešte som zobrala do úvahy, že možno napravo od steny dáme tak cca 80 cm vaňovú zástenu, síce ju chceme takú aby sa poskladala na stenu ale mohla by brániť prístupu ku ovládaniu zatvarania a otvarania odtoku. Inak včera poobede som už potvrdila výber Cayono duo 🙂
Odpovedať
@raziel628 nieje nic "lepsie" ako odtok v strede. Pouzivate ho na na relaxacnu masaz? 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@marrad esteze sa da spolahnut na tych chlapov, ale tak na druhej strane, aspon sme si mohli vybrat podla seba a nikto nam do toho nekecal 😄 ved jasne, ono ma isto ten odtok v strede vyhody. takto vo vasom pripade ozaj lepsie co sa tyka toho pristupu. zase 80 cm nie je vela, ale naco sa tam zbytocne nacahovat a natahovat, ked sa to da vyriesit takto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?