Ako zakryť plynový kotol

Profilova fotka
Rozmýšľam ako zakryť plynový kotol, ktorý je v miestnosti spolu s wc a malým umývadlom, pod plynový kotol pôjde práčka, tá by bola odkrytá ale chcem zakryť celý kotol a aj tie rúry pod ním, rozmýšľala som nad žalúziami, ktoré by sa upevnili do stropu a boli by spustené po vrch práčky, šírka od steny po stenu, neviem aký typ žalúzii by bol najvhodnejší, resp. riešili by ste to nejak inak?
Odpovedať
Profilova fotka
a ešte pridávam foto ako mám urobenú vizu, len ten kotol teda by som zakryla keďže esteticky tie rúry pod ním sú veľmi škaredé
Odpovedať
Profilova fotka
Mám na stránke pár vizualizácií, s ktorými by ste sa pri skrývaní kotla mohli inšpirovať ;) http://www.kupelnovy-manual.sk/traver... http://www.kupelnovy-manual.sk/zeleny...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@katrin79 no ja tiež riešim túto situáciu a tiež máme robený takto kotol v malom WC.ako ste to nakoniec vyriešili?dali ste tam roletu?alebo sa mi pozdáva aj nápad č.2 od @janspanik.
Odpovedať
Profilova fotka
@dara27 dali sme roletu v žltej farbe rovnaký odtieň ako kachličky
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin79 mohli by ste mi to prosím odfotiť ak sa dá.aby som si to vedela lepšie predstavit a ako to vyzerá v reále.dakujem. a kde ste kupovali roletu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?