Ako vstavať saunu medzi múry v kúpelni?

Ahojte, uvazujeme v dome so saunou, bude umiestnena v kupelni, ale nemame tolko priestoru, aby sme tam umiestnili volne stojacu saunu, bude umiestnena vo vyklenku, teda z troch stran obostavana murom. Mate niekto skusenosti s takymito saunami? Potrebovala by som vediet, o kolko ma byt otvor vacsi ako je vonkajsi, resp. vnutorny rozmer sauny. Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
tak jde spis o to, abyste si tam vubec lehli/sedli....my budeme mit saunu 220 cm minimalne sirokou, protoze manzel ma skoro dva metry a to oblozeni taky nejaky ten centimetr ma ;-)
Odpovedať
@kristi oki, cize cca 220xkolko?
Odpovedať
Profilova fotka
to je zase podle sirky tech sedacek, ale tak 2m jsou minimum
Odpovedať
ok, ale toto su vnutorne rozmery sauny, ja som si vybrala saunu, ktora ma vnutorny rozmer 1910x1571, vonkajsi rozmer sa udava 2060x1721 (ale to v pripade, ze je sauna zvonku oblozena). Ja by som ale chcela vediet, aky velky by mal byt stavebny otvor, aby sa tam ta sauna zmestila, ale aby nebol zasa prilis velky. Vobec netusim, ako sa taketo sauny instaluju. Vie niekto poradit, robil niekto nieco taketo?
Odpovedať
my to tak mame, pred kupelnou mame taku chodbičku a tam sme dali saunu, tiež je z 3 stran stena a nie je to problem ;-)
Odpovedať
@dominka11 jeej som rada, ze sa mam s kym poradit. A aka je hrubka steny sauny? Este sme vo faze projektu, takze vieme posunut stenu o par cm. Chcela by som mat lavicku, na ktoru by sme si vedeli lahnut, kolko potom mam ratat este na "hrubku" saunovej steny aj s obkladom? A mozes povedat, kto vam to robil? Boli ste spokojni?
Odpovedať
hrubka pri dverach je cca.14 cm, v tom najhrubšom mieste, ale steny su neni take hrube. my mame lavičky dlhe 190cm a cela dlžka sauny je cca. 210 +-1cm, meriam krajčírskym metrom :-D :-D iny som nenašla...firmu idem pohladat napišem
Odpovedať
redondo Nitra nam to robila
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?