Ako sa vám páči táto kúpeľňa?

Profilova fotka
Ako sa Vám páči táto kúpeľňa? Moja oblubena kombinacia je kakaovo hneda s bielo kremovou, ale tato podlamna vypada tiez zaujimavo:)
Odpovedať
Profilova fotka
moze byt velmi zaujimava, ked je pekne vyskladana, inak moze byt aj uplne nezaujimava :-) kuk http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/p...
Odpovedať
Mne sa nepáči... Také vyblebnuté farby... Ja mám rada sýte farby.
Odpovedať
Profilova fotka
paci sa mi sanita... ono je to asi foto zo studia, tak pouzili vsetky vzory, aby sa ukazalo,co vsetko obsahuje seria, preto sa to zda "vela"...velmi zalezi ako mas zariadeny zvysok domu (resp.bytu) a teda ci by ti s nim ladila....ak mas vsade take jemne pastelove farby, tak sa da z nej spravit urcite pekna kombinacia :-) urcite aj pekna do mensich kupelni... pises, ze sa ti paci kakaovohneda s kremovou, tak urcite tato je taka "romantickejsia" moja salka kavy to ale nie je 8-(
Odpovedať
Aspon ta na fotke je dost dost preplacana. Osobne si myslim, ze ta kvetinkova listela je dizajn tak spred 10 rokov. Ak chces nieco v pastelovych farbach, tak je znesitelna, akurat netreba pouzit vsetky typy obkladu, co dana seria ponuka. Podla mojho vkusu to ale tiez nie je.
Odpovedať
Zaujímavý gýč... :-S Pasuje mi ku mladej slečne alebo pani čo zbiera servítky a sloníky. Hanka_april má pravdu že použili všetko aby ukázali rozmanitosť série.
Odpovedať
suhlasim s hankou - v kupelnovych studiach su tie koje preplacane, lebo treba ukazat vsetko. Len bohuzial, po zhliadnuti mnohych realnych kupelni mam pocit, ze ludia sa riadia tym, co tam vidia a potom to vyzera tak, ako to vyzera. Menej je ozaj vacsinou viac.. Toto je pekny priklad...
Odpovedať
Profilova fotka
V jednoduchosti je krasa. Prepac, ale toto je fakt gycove. Maximalne 3 farby a uz by som nedaval ani listely. Ideal 2 farebna kombinacia. Zostan pri kakaovej a bielo kremovej...
Odpovedať
Prepáč, ale je to totálny gýč :-|
Odpovedať
...prave riesime nasu kupelnu - v nej nebudeme my mat vobec obkladacky - takze mne tato kupelna tiez "nepasuje"....ale zase co clovek to nazor a ak v nej bude ta spravna energia - budete sa tam citit fajn.... :-)
Odpovedať
tak toto ani nahodou :-((( prekombinovana a presladena ... v jednoduchosti je krasa, v kupelni mas predsa este doplnky, uteraky, koberceky, to vsetko ti potom bude posobit preplacane... ale proti gustu ziadny disputat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez rozmyslala nad tymto obkladom, a mne sa tato kupelna paci, no nakoniec zvolime ine farby, pride mi dost chladna.
Odpovedať
tiez si myslim, ze je tam toho zbytocne vela, ja rozmyslam kombinaciu trochu obkladaciek a nieco malovka
Odpovedať
Článok sa načítava...
sorry....ale mne sa vôbec nepáči ani farba.Podľa mňa kúpelka by mal mať pekné pestré pastelové farby. Ale to je vec názoru.Si dal ťažkú otázku,lebo čo človek to iný názor ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
tak ako vačšine, ani mne tato kupelna "nereže"...
Odpovedať
podľa mňa je to vyskladnené zo zvyšného :-D :-D :-D nie
Odpovedať
Profilova fotka
Samotne obkladacky nie su spatne, ako kazda zvlast, ale nejako mi to spolu nesedi, nepaci sa mi to ako celok. Ale povedala by som, ak sa to paci Vam, nepocuvajte na druhych, urobte tak, aby ste sa vy citili prijemne a aby ste boli spokojni
Odpovedať
tie kvetovane listely su podla mna strasne :D ale zvysok moze byt, len nie vsetko takto spolu, ale vedela by som si z toho predstavit aj peknu,jednoduchu kupelnu :) ta pasikava listela sa mi paci :)
Odpovedať
nepaci :-)))
Odpovedať
ani mne sa nepaci, pouzite vsetky obklady - ako v kupelnovom studiu, tusim kazda rada iny obklad /navyse ja nemam rada horzizontalne ciary po celej kupelni..../keby sa vybralo len nieco dalo by sa to pouzit, menej je niekedy viac.... osobne kakaovo hneda s bielou /co je tvoja oblubena kombinacia/ je isto lepsia ako toto.
Odpovedať
Profilova fotka
Frosticu máme doma, ale určitě ne takhle přeplácanou :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?