Ako sa čistí nádrž Geberitu?

Sme vo fáze kedy robíme kúpelku a rozhodujeme sa medzi klasickým WC alebo Geberitom. Mam len jednu otázku : Vie mi niekto poradiť že keď sa mi nádržka na vodu zanesie s hrdzou ako ju potom vyčistím. Lebo stáva sa nám tu dosť často že tečie hrdzavá voda a potom je všetko zanesené hrdzou.
Odpovedať
ziadne obavi to sa da vsetko rozobrat skus geberit tam mas detajli
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
yanka79 • Včera o 10:14 Ahojte, ake mate skusenosti s Geberitom? neviem aky je rozdiel medzi Geberit Kombifix- Eco plus a len Geberit Kombifix? A podľa akych parametrov mam vyberat? dakujem za radu hasacisko • Včera o 13:26 medzi tymito dvomi nie je rozdiel ziadny. su rozdiely medzi geberit kombifix, ktory nie je samonosny a treba ho podmurovavat, geberit duofix, ktory je samonosny a kotvi sa do zadnej steny a geberit duofix special ktory ma bocne konzoly a je urceny do malych wc, kde sa uchyti na bocnych stenach. Potom je este znizeny duofix, kde je splachovacie tlacitko zvrchu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Prosim Vas poradte, kedy sa ma montovat geberit s tym stojanom, pred podlahovkou (potom budu akoze tie nohy zamurovane), alebo az ked budu potery? Ci to je jedno?
Odpovedať
@ingeborg78 ahoj, my sme robili minulý týždeň. Teraz prídu omietkari a až po nich podlahovka a poter.
Odpovedať
@ingeborg78 urcite este pred potermi, poter je "len" 6-7cm, a to je malo na ukotvenie :-) my sme vcera dokoncili rozvody vody, nasledovat budu omietky, a az potom podlahovka a potery :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingeborg78 ten system ma vysuvne "nozicky" pre podlahu od 0 do 20cm... takze sa da osadit v tejto tolerancii aj pred potermi... osobne by som ho montovala na poter a potom sa bude lepit len dlazba... aj tak sa ten system montuje este do zadnej steny - kvoli stabilite. nezabudnut dodrzat vysku, kt. je naznacena na konstrukcii 1,0m od buducej podlahy... aby sa majster nesekol a nenamontoval system prilis nizko...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Da sa namontovat geberit na zakladovu dosku ked hrubka podlahy bude 25 cm? Alebo potom aznna poter?
Odpovedať
@adu80 Až na poter. Náhodou netrafíš výšku a budeš na WC nie sedieť, ale čupieť.
Odpovedať
@chrobak7 a moze ist na anhydrid? Vacsinou citam ze kotvia do zakladovej dosky :-S
Odpovedať
@adu80 Pri závesnom systéme je niekoľko typov kotvenia. Základné modely majú kotvenie zadné - do steny. Tie sa potom zamurujú. Potom máš rámové, ktoré sa dávajú do bytových jadier alebo sú určené na suchú inštaláciu - napr. pod SDK stenu alebo do bytového jadra. Tie sa uchytávajú aj na podlahu, ale hlavne tiež na zadnú stenu.
Odpovedať
@chrobak7 budeme mat duofix pod SDK,ten moze ist na anhydrid? Alebo musi byt ukotveny v zakladovej doske? Lenze potom to budeme musiet podmurovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?