Ako pekne vyriešiť otvor do šachty v kúpeľni?

Prerábam kúpeľnu v ktorej musím nechať otvor do šachty kde je plyn, voda... prosím vás ako to vyriešiť aby to malo pekný design.
Odpovedať
Profilova fotka
@martino82 da sa to roznym sposobom - montaznymi velkymi dvierkami v bielej farbe - predavaju ako hotový produkt - len sa to osadi do pripraveneho otvoru... alebo dvierka na kt. sa nalepi obklad, kt suvisí s obkladom v ostatnej casti kupelne... ja som mala na malom byte dvierka - vacsich rozmerov - z dreva... vhodne zapadli do priestoru, lebo som v kupelni mala rieseny aj nabytok, policky aj vstupne dvere z toho isteho materialu ;-) vid prilozene foto.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Otvor nechaj velky pre pohodlny pristup a priestor vzadu mozes vyuzit napriklad na lavor alebo ine veci ktore tam vies odlozit. U nas sa toriesilo tak, ze stupackova stena je porofixova dvierka boli spravene z plechu na ktorom je prilepeny sadros a ten je oblozeny. Nikde ziadna klucka a ani podobne ine kraviny - pouzil sa push system.
Odpovedať
hmm nechapem preco tu 1fotku otocilo no nic
Odpovedať
Profilova fotka
@fritz Perfektne...to sa mi paci
Odpovedať
niekde somm to videl vyriesene z tel plastovej rolety na okna a vyzerallo to praktivky lebo nezavadzaju dvierka pri otvoreni
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Zdravím Vás, Najpraktickejšie riešenie sú neviditeľné revízne dvierka vyrobené zo sádrokartónu. Dvierka majú masívne pánty s konštrukciou dvojitého pántu, ktorý dvierka najskôr vysunie až potom otvorí. Veľkou výhodou je jednoduchá montáž a ľahké obloženie, český výrobok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?