Aké batérie do sprchovacieho kúta?

Profilova fotka
poraďte prosím...aký typ batérie zvoliť do sprchovacieho kúta v kúpeľni RD...PODOMIETKOVÉ alebo RIADNE ?...za Vaše názory, skúsenosti, odporúčania vopred dík
Odpovedať
my mame podomietkove :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dali klasicku.sprchac mame 80x80,dali sme bateriu do stredu jednej steny,ale veru muzovi trocha zavadzia,vraj by bola lepsie umiestnena viac v rohu.takze,ak nemate aspon metrovy sprchac a ste mohutnejsej postavy,tak daj podomietkovu.myslim ze vytrca zo steny menej.
Odpovedať
určite podomietkovú (aj keď neviem, ako by to bolo v prípade nejakej závady... ale to by sme si nemohli dávať ani podlAHOVKU A POD :-D ), MY SME NEDALI A POTOM SME BANOVALI - máš to peknejšie, ľahšie sa to udržiava, zväčšuje to priestor a myslím, že aj vyjdú lacnejšie... Samé plusy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
za Vaše rady veeelmi pekne ďakujem...inšpirujeme sa....a potom pridaaam aj fotecky, ako to dopadlo...:-))
Odpovedať
Profilova fotka
ja som vyslovene nechcela podomietkovu.. nejako mi pride jednoduchsie, keby cosi, vymenit klasicku bateriu :) kupili sme Hans Grohe termostaticku a som velmi spokojna, snad bude dlho dobre sluziť.... neviem si to vynachvalit, ze na jedno otocenie ide tepla voda, tak ako som si na druhej strane nastavila minule.. velmi pohodlne :) Zo steny moc nevytrca, nemam pocit vobec..... a je obla, takze :)
Odpovedať
ide hlavne o to aky velky ten sprchach je - my mame 120x90 a klasicka bateria je v poho , pri mensom by som ale zvazovala podomietkovu lebo kazde kusok miesta sa hodi...opret sa o horucu cast baterie nieje zorvna sranda :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?