Predaj nehnuteľnosti cez realitku a získanie bonusu - pobyt na Kanarárskych ostrovoch

dobry den, vyuzili (by) ste takuto ponuku? je podmienena zakupenim leteniek. Ak s tym niekto ma osobnu skusenost, budem rada, ak sa ozve. Vdaka.
Odpovedať
Ja by som to asi nevyužil. Radšej by som predal nehnutelnosť tak, aby mi ostalo na výlet, na letenku a ešte nejaké drobné :-)
Odpovedať
@anaidka ja urcite nie predpokladam, ze to bude len pobyt, maximalne s ranajkami kedze je to akoze zadarmo, tak hotel bude slaby, okrem leteniek si budes musiet dokupovat aj stravu a transfer z letiska .... suma sumarum - za vela penazi dostanes nieco co nepotrebujes :-N ked chces ist siloumocou na kanarske, tak si kup dobry last minute zajazd. vyjde ta to ovela lacnejsie a nemusis sa zabavat s realitakmi. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto snad len na Slovensku moze byt. ak realitka nevie oddelit svoju cinnost so sprostredkovavanim pobytov, s takou realitkou by som sa dokopy nedavala. bud predavam nehnutelnost alebo chcem ist na vylet. naco takyto balik? aka je vyhoda pre klienta? a nachytat sa na bonus, tak to urcite, nic nie je zadarmo! tak ako pise adulik23, radsej na last minute a podla svojho gusta.
Odpovedať
Ake ziskanie bonusu? Za co? Este napis,kolko si realitka nahadzuje za sprostredkovanie,ked taketo bonusy ponuka... :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?