Nejaký pozemok na predaj? Dubnica nad Váhom a okolie

dobry den, chcela by som sa spytat ci neviete o nejakom pozemku na predaj v okoli dubnice.
Odpovedať
Do kolko kilometrov od Dubnice? Aka rozloha priblizne a kolko penazi si ochotna investovat? Ja som si nasla cez Internet. Zadas do Googlu vsetky poziadavky a ides. Myslim, ze stale sa predavaju v Prilese, v Borciciach...
Odpovedať
@vankusik29 v priese je pozemok velmi velky a je pri rychlotrati, a v borciciach nechceme preto,lebo je to za Vahom. a my potrebujeme nad vahom. :-( nam staci od 600-1000metrov ale aby nebol pri vahu. cena je do miliona SK.
Odpovedať
Aha takze vy chcete vyssie aby vas nezaplavilo, inak sa cudujem vsetkym co stavaju v Borciciach pri Vahu. Ale sak to je ich vec. Skus sa na mestskom urade popytat ci neplanuju nieco v mestskej casti Prejta. Som asi dva roky dozadu pocula nejake sumy. Alebo pod sidliskom Pod Hajom smerom k druzstvu, ci nie je este pozemok nejaky na predaj. Zalezi na tebe ci chces ist na dedinu alebo ostat v meste. Inak aj v Kolacine sa stavia dost a to je z Dubnice na skok. Chod na prechadzku v nedelu a uvidis. Su tu na modrej streche aj dve Kolacanky, mozno poradia.
Odpovedať
http://m2.zoznam.sk/predaj_okres-ilav...
Odpovedať
Vazska Kaskada je vyregulovana po celom toku Vahu a aj Orava ako pritok Vahu, myslim ze je vdaka tomu menej nebezpecny ako male toky v inych oblastiach.
Odpovedať
Vyregulovana znamena, ze sa nevylieva? po tych dazdoch co boli v maji, co cely mesiac prsalo som sa bola pozriet pri Vahu, okolie Bolesov, Dubnica, Nemsova .... polia boli zaliate vodou veselo si tam plaval krdel labuti. Z brehu Vahu bolo riadne odkrojene jak voda brala ten strkopiesok a vytrhavala stromy aj s korenmi...ked sa nevyleje Vah, tak spodna voda tiez nie je ziadna sranda. V pivniciach rodinnych domov som nebola, ale kolega hovoril, ze to tam veru nemaju vesele.
Odpovedať
Ahoj, v Prílese je naplánovaná výstavba jednej novej ulice, bližšie info dám do IP ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?