Môžem dať byt ako ponuku viacerým alebo iba jednej realitke?

Kupujeme vacsi byt a potrebujeme sa terajsieho zbavit a nejako sa nam nepredava. :-( Nejako som na pochybach ci sa to aj takto robi, ze sa to da do viacerych. Dakujem za rady. :-)
Odpovedať
Urcite mozes, ked sme kupovali nas byt, tak ho ponukalo tiez viac realitiek, aj my sme sa na neho boli pozriet 2-krat a vzdy s inou realitkou..Teraz ked niekedy pozeram inzeraty na byty, vidim tam jeden a ten isty byt aj 5-krat a vzdy cez inu realitku.. Len niektore realitky si mozu dat do podmienok, ze byt budu ponukat len ony, takze nemozes ist uz cez inu realitku, na to si treba davat pozor, ale v zasade nie je problem, aby byt ponukali viacere realitky..
Odpovedať
ano, pokial nemas podpisanu exkluzivnu zmluvu s realitkou. vtedy nemozes ponukat byt dalej, len oni.
Odpovedať
ahoj, tiez sme tak predavali. dali sme to na reality sk ako sukromnu inzerciu a nam volali realitky, ci ho mozu ponukat. iba sme povedali ano a oni ponukali. ale ako pise menilla, nemoze mat ziadna exkluzivitu. inak tych realitiek co volali, bolo strasne vela.
Odpovedať
Mozes,len si daj pozor,aby si nejakej realitke nepodpisala exkluzivnu zmluvu. Tiez som predavala nehnutelnost sama,aj cez realitku. Viac zaujemcov som mala cez sukromnu inzerciu,lebo ludia nie su ochotni platit nehorazne peniaze realitkam.Uprednostnovali priamy kontakt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?