Kúpa starého vidieckeho domu 50 km od Bratislavy

Zvazujem kupu domu ktory by sme vyuzivali docasne ako chalupu a neskor po prerabke a upravach (10-15 rokov) na trvale byvanie. Vzdy ma oslovovali vidiecke domceky a nie nove montovane/murovane projektove domy. Mal by to byt maly domcek v ktorom casom budem moct byvat s manzelkou a uzivat si to ze deti byvaju vo svojom. Co by mal podla vas taky dom splnat aby sa oplatilo ist do jeho kupy, a ake su uskalia pri oprave takeho domu? Ktore lokality sa oplati pozerat a ktorym sa radsej vyhnut a preco? Planujeme maly domcek (do 90m2) s pozemkom (400-1200m2) v roznych lokalitach. Poziadavky: Idealne palena tehla, sedlova strecha (skridla) v dedine. Ak by niekto o niecom za par € vedel tak mi prosim napiste spravu.
Odpovedať
Takze uz som mal vyhliadnuty dom a predavajuci zrusil inzerat ze dom predavat nebude. Lokalita okolo Trnavy. Co myslite treba sa obavat obci okolo rieky Morava alebo uz tam nehrozia povodne?
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam na predaj chatu tu na Modrejstreche pod názvom "Predám chatu na Záhorí v rekreačnej oblasti Tomky", je to blízko Malaciek, môžeš pozrieť.
Odpovedať
@andrejo po skusenostiach na slovensku ti hrozia povodne aj od maleho potocika ako aj od moravy ale nakolko morava je regulovana uz na moravskej strane tak je celkom v pohode. tera zje obdobie sucha tak morava sa da prebrodit. skorej by som sa obaval pri morave co su ppriamo dediny vysoka, suchohrad a zahorska. inak jedine co je tak ke dnepsotriekju komarov tak komare ale toje vsade. @alamik jeeej tu chatu poznam z videnia. v krasnom prostredi je situovana
Odpovedať
@alamik pozrem .. hladam ale skor nieco v ramci dediny .. ale dakujem za tip! @andrejh0 ja som primarne z tohto dovodu pozeral halvne okolie TT, PK a SC. Dakujem za info mozno pozrem aj nieco na Zahori.
Odpovedať
@andrejo ahoj, mám taký domček na predaj , je to dedictvo po otcovi. Nachádza sa v Cíferi je to cca 40km od Bratislavy, bližie k Trnave. Predávame ho za 27 tisíc eur. Je to stará pálená tehla, sedlová strecha,cca 90 m2, pozemok 6 árov. Je aj v realitke na internete, môžeš si ho pozrieť.
Odpovedať
@wineta dakujem za ponuku! momentalne sa mi dostala situacia okolo domu na bod mrazu takze asi to budem musiet na cca. pol roka az rok odlozit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?