Je lepšie kúpiť nehnuteľnosť v Hainburgu - Wolfsthale alebo Berg - Kittsee?

Ahojte sme štvorčlená rodina a chceme kúpit dom,alebo byt,ale nevieme sa rozhodnút v ktorej lokalite dostaneme vätšiu štatnu podporu v rakúsku.Máme určitú hotovost,ale pri cenach domov budeme musiet využit aj štat. podporu aj banku. Dakujem za radu.
Odpovedať
co sa prostredia tyka si myslim ze je to v podstate jedno, zalezi od vas. akurat ze mozno v kazdom kraji platia ine podmienky na prispevky. Kittsee je Burgenland, Hainburg a Wolfstahl Niederösterreich. Toto si treba zistit. Napr v Nemecku ma kazdy kraj aj svoje zakony, statne sviatky atd. neviem ako je to v Rakusku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
aj ste zistili na tu otazku viac detailov resp tipov? nejake by sa mi zisli my sa chystame kupovat teraz...
Odpovedať
skúste napísať na www.slovaci.at, tam o týchto veciach diskutujú pomerne často
Odpovedať
Manilla , to vobec nie je jedno, ked ist v pohranici v AT byvat. Zas slovaci sem prichadzaju co by len na rodinnych pridavkoch a ostatnych veciach zarabali...Hainburg ma vyssi standard, takmer vsetci lekari-specialisti, nemocnica, nakupne centrum. Kittsee, Wolfstahl a Berg su dediny, mensia infrastruktura oproti hainburgu. Pocitam, ze co tu pisete pracujete na SK, z Hainburgu chodi pravidelne 901 k Auparku a Novy Most. Osobne by som na vasom mieste volil bude Hainburg alebo aj Prellenkirchen pripadne Edelstahl.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?