Developer nechce ziadnym sposobom menit veci v zmluve

Ahojte, zaujimam sa o kupu bytu v jednom developerskom projekte. Zo strany developera mi bol zaslany navrh ako vyzera zmluva o buducej zmluve aj kupna zmluva. Avsak developer nechce prijat ziadny podnet na akukolvek upravu zmluvy v ziadnom bode. Jediny argument je, ze ide o developersky projekt financovany bankou a tato schvalila znenie tychto zmluv a nie je mozne ich nijako menit (co si myslim, ze nie je pravda) Stretli ste sa uz s takymto pristupom developera k tejto veci? dakujem
Odpovedať
Zial ano. Je to casto. A to aj ked viacej bytov kupujes. Naposled od jnt ani tuk. To ale bolo pred 3 rokmi. Myslel som ze teraz budu pristupnejsi. Skor ide co tam chcete menit. S pokutami voci nim nesuhlasia...😂
Odpovedať
Nuž to je dohoda na slovenský spôsob-dohodneme sa, že to podpíšete ako chceme, alebo choďte inam... Skúšal si meniť podmienky u telekomunikačného operátora, banky...?
Odpovedať
Toto som našiel...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od pava1288:

Ahojte, zaujimam sa o kupu bytu v jednom develop…
@pava1288 na obhajobu developera, on skutočne je len vazal banky, ak by banka našla postavené niečo iné ako odsúhlasila, má problém. V banke nerobia stavební odborníci, čo by hľadali riešenie pre investora, ale chrána svoje záujmy.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od pava1288:

Ahojte, zaujimam sa o kupu bytu v jednom develop…
@pava1288 dnes si žiaľ každý myslí, že ak má peniaze alebo za chrbtom banku, tak bude pripomienkovať zmluvu. Zmluva ktorú ti ponúka developer chráni v prvom rade jeho, ak prídeš ku mne domov a nebudeš sa správať tak ako sa patrí - podľa môjho gusta, tak pôjdeš domov. Bez debaty. :) Beriem ak niekto chce pripomienkovať lehotu na splatnosť faktúry... to je vec prístupu a ochoty, nie je to ale žiadna povinnosť zmluvnej strany.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?