Aká by mohla byť cena tohto domčeku?

Profilova fotka
caute,chcem sa poradit,aku realnu cenu by som mohol pytat za tento domcek,ak by sme ho predavali....foto je vo fotoblogu,dom je cerstvo skolaudovany,kompletne zariadeny.... nabytok bude ako bonus,ide o cenu domu spolu s pozemkom /pozemok 750 m2, domcek 82 m2/,obec Liestany-okres PD,podorysy a riesenie tiez vo fotobl.... mam nejaku predstavu,ale viac hlav viac vie :-) tak vdaka za kazdy nazor ;-)
Odpovedať
no ja osobne by som toto za domcek nepovazovala, ale za chatku, je to strasne male aj na priestor aj okna ... k cene sa neviem vyjadrit som z KE ale hladam vikendovu chatku v tejto velkosti
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi od lokality ako sa asi pohybuju ceny v nej...
Odpovedať
Profilova fotka
Vzhladom na velkost a dost cudny tvar by somviac ako 50,000 neocakaval. Ale neni somexpert na realitny trh.
Odpovedať
K cene sa neviem vyjadrit, ale neponukajte to ako dom, ale ako rekreačný dom. Takto nesklamete potencialnych kupcov a zaroven sa nevycerpate komunikaciou s nespravnymi ľudmi. Cielova skupina by mali byt rekreanti, vyzera to, že v okoli máte krásnu prírodu. Možno by to bolo aj pre mladý pár, ti sa budú orientovať podľa ceny a ak sa im to zapáči, ozvu sa aj tak.
Odpovedať
Profilova fotka
@trend270 máte dobrú intuíciu, je to rekreačná oblasť s vodnou nádržou a peknými hríbami.Lyžovanie je na Kľaku a Homôlke.
Odpovedať
Profilova fotka
@nas_domcek tak 30 000 EUR ...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za pomoc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
40 000€
Odpovedať
tak neviem kde žijete, ale mám pocit , že ešte niečo menšie sa nedávno predalo v dedine ,kde robím za cca 90000€. Pozemok k tomu cca 3 áre. Záhorie, okres Malacky, do BA autom po dialnici 20 minút. U nás za 30000 nekúpite ani 1 izbový byt. Takže fakt záleží od lokality. Tie rozdiely sú velké.
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka mozno keby ste sa trosku pohybovali mimo uzemia Slovenska zistili by ste,ze v Holandsku,Nemecku ziju ludia v podobnych domoch...co u nas nema podorys 20 x 20 to sa za dom nerata ;-) myslim,ze aj u nas nastal cas mysliet trosku na energie a zalezitosti s tym spojene, tento domcek ma 82 m2,firmy stavaju domy podobne bungalovom,ktore maju aj do 70m2...a su to rodinne domy 8-) to len tak pre rozsirenie obzoru,ale nie v zlom,peace :-)
Odpovedať
@nas_domcek ani ja nie v zlom, byvam v panelaku co ma 70m, tak dom je pre mna nieco nad 90m obytnej plochy, ako decko som vyrastala v 85m byte. pre mna je to male a tmave. Fakt chatka, nie dom.
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka neviem z coho hodnotite,ze je to tmave...mame skusenosti,ze ludia ktori pridu hovoria,ze domcek je mensi zvonku na pohlad,ale neumerne k tomu velky zvnutra,no a tym ze dole na prizemi chybaju tmave :-) chodby,zadveria a ine zakutia :-) domcek je aj velmi svetly,samozrejme je orientovany tak ze je v nom svetlo od vychodu do zapadu... ale to nie je podstata toho co riesime :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nas_domcek no sudim z fotiek, uzke balkonove dvere, uzke svetliky, ja som si pozrela vas fotoblog hned ako sa ukazala diskusia lebo ako pisem, hladam takuto chatku, celkovo mi tento typ domu pasuje do odlahlej zahr. oblasti, kde sa minimamalizuje riziko vniku do domu. naozaj si neviem predstavit zit pohodlne v takomto dome, mozno tak 2ludia ale urcite nie rodina s 2detmi, lyzami, bicyklami, kocikom, odrazadlami na 82metroch, nemozne. aj vyssie vam niekto pisal ze to predavajte, teda ak to predavate a len nesondujete zaujem, ako rekreacny dom = chatka dom je aj o tom ze mam priestoror na haraburdy , lopaty, kosacku... celkom by ma zaujimalo ake siroke mate vchodove dvere, lebo ja mam v byte 90ky a ledva sme presli s gaucom.
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka priestor na sezonne veci je na tretom :-) cize na pojde,kosacka,naradie a ine zalezitosti-na to je vonku taky zahradny domcek :-) na kocik je dost miesta v predsieni,a na zalezitosti ako je grilovanie,behanie deti- na to sluzi pozemok vela stastia,snad si raz postavite aj vy aspon mensi domcek,tymto uzatvaram nasu konverzaciu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?