Zostava kuchynských spotrebičov

Profilova fotka
Ahojte, prave sa chystame na kompletny nakup kuchynskych spotrebicov, t.j. sporák, rúra, varná doska, mikrovlnka, digestor, chladnicka s mraznickou, umyvacka riadu - vsetky budú vstavané. Nevieme sa rozhodnut ci mame kupit vsetko v jednej znacke, manzel preferuje gorenje, alebo kupit spotrebice roznych znaciek, podla toho ake su aktualne akciove ceny. Riesime aj otazku znacky spotrebicov, ci to bude gorenje, fagor, whirlpol, mora a pod. Aku znacku by ste doporucili? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj anndrea, ja som momentalne tiez v tej istej situacii a zaujimalo by ma presne to iste, akurat som sa pytala jedneho pana, co mi planuje kuchynu, ake ma referencie o zn.Baumatic, pretoze mame celkom zaujimavu ponuku na tuto znacku, len som sa obavala co to je zac... ale ten pan ma ubezpecil, ze je to znama znacka a vyrazne negativa nazaznamenal, vraj maju celkom dobry vyber vsetkeho druhu spotrebicov, takze on by do toho asi isiel.. takze mozno som ti trochu ulahcila vyber. Osobne by som do Whirpool nesla, ale to je osobny nazor, pocula som uz viac minusov, zo zaciatku boli fajn, ale vraj uz tak dobry nie su... tak neviem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nieco je uz pisane v tejto teme http://www.modrastrecha.sk/forum/show... osobne (by) som skor vyberala podla parametrov (spotreba, vykon), az potom podla znacky a az ako uplne posledne by rozhodovali akcie... ;-)
Odpovedať
Ahojte, ja som tiez prave pred rovnakym rozhodnutim..viac menej som rozhodnuta pre gorenje. Rozmyslala som aj nad Baumaticom, ale v porovnani s gorenje je slabsi...Priatel sa tiez teraz rozhodoval medzi tymito dvoma znackami, kupil Baumatic - este mu ho ani nedoviezli a uz to lutuje...Uvidime co to bude ked to privezu...Drzim palce v rozhodovani..
Odpovedať
zabudla som - vsetko budem mat gorenje, iba umyvacka je mora - ale aj tak je to ta ista forma, len sa inak vola..
Odpovedať
Profilova fotka
asi sa aj my rozhodneme pre Gorenje, teda aspon digestor, ruru a varnu dosku. Ostatne este uvidime
Odpovedať
ahoj,ja mam tieto starosti uz za sebou,po 1O rokoch mi odisli komplet vsetky spotrebice,akoby sa bolo dohodli a tak som kupila sklokeram dosku a ruru zn.fagor slape bezvadne,pracku bosch ktora sa mi teraz pokazila a oprava ma stala 65OO sk za tlmice,keby som to vedela kupim si Wirpulku ktoru som mala bez opravy 1O rokov, pred dvomi mesiacmi som si kupila mikrovlnku zn.Panasonic ktora mi po dvoch mesiacoch prestala hriat,skratkasmola,neda sa povedat ci je to znackou alebo vyrobcom jedine co by som neodporucala je spotrebice znacky beko pocula som od opravara ze su hrozne tak ako varice aj umyvacky alezalezi ako clovek natrafi.drzim palce pri vybere.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ahojte, ja sa uz asi dva mesiace venujem vyberu spotrebicov, lebo sme prerabali byt a sa to trochu pretiahlo a teraz spotrebice kupujem postupne. Uz som nadupana informaciami viac ako predavac v elektre a cim viac sa v tom hrabem - tym sa moj nazor meni - ak mozem odporucit : ako sa tu pisalo na znacku sa takmer uplne vykasli, sto ludi sto nazorov mas ludi ktori maju wirpool 20rokov a super a su ludia ktorym sa po mesiaci kazi vsetko. najdolezitejsie su parametre - ja pozeram hlavne aby chladnicka mala No-Frost system, ovladanie displejom nepotrebujes za A+++ si priplatis tolko penazi ze neni sanca aby sa ti to na uspore vratilo - pozrela si si niekedy kolko realne stoji kwh? skus si to overit a len sa zasmejes kolko ta uspora penazi realne rocne predstavuje :) ja si myslim ze najdolezitejsie su parametre - pohodlie ktore ti ten spotrebic ponukne a dizajn ak sa nan budes kazdy den pozerat. napr ja teraz hladam tu chladnicku a v urcitej cenovej relacii vychadza baumatic najlepsie - vzdy ma no frost system - v tej cenovej relacii je napr bosch len uplne obycajna chladnicka .. za najvacsiu hlupost povazujem vyber podla znacky a to do celej kuchyne.. kazda spolocnost je silnejsia v inom, ja budem mat takmer kazdy iny drzim palce ! este moze byt jedna rada - spytat sa priamo v obchode kde ides kupovat - kedze kazdy obchod ma svoje servisne oddelenie - nech povedia ake spotrebice su najcastejsie reklamovane..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?