Výroba skrinky pod umývadlo na mieru - Bratislava

Viete mi, prosím, dať tip na niekoho, kto by mi vedel vyrobiť skrinku pod umývadlo v bielej farbe (vysoký lesk), šírka 100, výška 60, hĺbka 25 v nejakej rozumnej cene? Bratislava. Ďakujem pekne za tipy! :)
Odpovedať
@vierix Že by nejaký stolár? Už si oslovila nejakých?
Odpovedať
@vierix ak nemaju v Ikei, tak oslov stolara. Ten ti dokaze vyrobit akukolvek skrinku 8-) :-)
Odpovedať
kebyze ti stacili dve skrinky, tak priblizne do tohto rozmeru sa dostabes s kuchyskymi vrchnými skrinkami (50 x cca 60 a dvierka v lesku su uz celkom bezne k dostaniu)
Odpovedať
@vierix dosť malá hĺbka, ale asi nemáš inú možnost :-) požiadaj si u viacerých stolárov cenové ponuky a potom sa rozhodni ;-)
Odpovedať
@vierix najlepšie bude keď si to dáš urobiť na mieru, hĺbka je dosť málo, ak sa ti zmestí daj si viac :)
Odpovedať
ej ale je tu veselo
Odpovedať
Profilova fotka
vyskusaj sa obratit napriklad na new design, znamym ti robili aj kupelnu a aj do obyvacky skrinky, co sa tyka ceny to netusim jak na tom su, kolko si pytaju, ale pekne to maju urobene ;-)
Odpovedať
@chrobak7 je mi jasne, ze mi tu skrinku nespravi elektrikar alebo predavacka :) pytala som si nejaky tip, odporucanie na niekoho. Firmy, ktore som zatial oslovila sa nezapodievaju takou malou skrinkou, preto hladam radu tu, ci si niekto nieco podobne nedaval vyrobit a ma kontakt na niekoho konkretneho ;)
Odpovedať
@datelio super, dakujem! skusim ich oslovit.
Odpovedať
Profilova fotka
@vierix viem, ze oni robia taketo veci, len neviem ako je to pri jednej skrinke, viem, ze ti znami si davali robit viac toho, ale tak uvidis, za spytanie sa nedas nic ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@datelio a ceny maju ake? Vies mi to pls od nich zistit alebo teda mozno aj vies, tak by si mi mohol napisat. Dikx
Odpovedať
Profilova fotka
@bejban to netusim, to su veci co idu mimo mna, na to som sa nepytal, ale maju kvalitnu robotu a su spolahlivi, aspon podla toho co mi spominali, ale myslim, ze musia byt aj cenovo relativne dostupni, lebo viem, ze viacerym firmam si davali robit ponuky a potom sa rozhodli
Odpovedať
Článok sa načítava...
To je zvláštne, mal by to vedieť urobiť každý stolár, pre neho menšie tak asi ľahšia práca. Každopádne držím palce s výberom :)
Odpovedať
@zhavl no asi sa im nechcelo robit taky "maly/lacny projekt", ked mozu mat velke zakazky :) :) Dakujem pekne!
Odpovedať
@vierix každopádne mohli si zarobiť a je to len ich vizitka, dobrý stolár urobí všetko :) To už len ide o jeho meno, príde mi to povrchné malé skrinky nebudem robiť, vieš ja keby som stolár tak urobím aj vtáčiu búdu na zákazku, pretože si urobím zákazníka možno za 50 eur, ale za rok sa obráti na mňa a bude chcieť posteľ a vstavanú skriňu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zhavl no otazne je ze ci si niekto kupi vtaciu budku za 50 € ;-)
Odpovedať
@richard71 joj myslel som to obrazne :D To bol príklad, chcel som len poukázať, že si mohol urobiť lepšie meno.
Odpovedať
@zhavl dobre si napisal, uplne si to vystihol, presne mohol si urobit kseft a neskor mat zakaznika, co by boli radi za jeho pristup a tak.
Odpovedať
Profilova fotka
Skrinky pod umyvadlo maju svoje uskalia nie kazde umyvadlo je urcene na alebo do skrinky. Preto treba foto umyvadla a zvacsa tie na skrinku mavaju aj vykres alebo moznost objednat si skrinku. Najhorsie je to ked je umyvadlo uz namontovane.
Odpovedať
Profilova fotka
len treba mysliet na to, ze ak stolar nema nejake odrezky (co vacsinou nema) z coho by to spravil, tak aj kvoli malej skrinke bude musiet kupit celu dosku a to celu skrinku predrazi. To uz je lepsie dat spravit z masivu a natriet si to na farbu aka vyhovuje. Alebo chodte do merkury marketu napr. tam maju skriniek na mraky a za lacne peniaze... Alebo dalsia moznost, urobit si ju sam.
Odpovedať
@dorwin len neviem či pri hentakej hĺbke zoženie hotovú skrinku, to si myslím, že môže byť problém :-x
Odpovedať
Tiez som chcela skrinku na mieru, jeden kus 140cm, poslala som viacero žiadosti o cenovú ponuku.. Smutné je ze asi polovica vôbec neodpísala, popr. napisali ze cenovú ponuku pošlú o par dni a tam to skončilo ✌🙄 :-D take slovenské podnikanie.... nakoniec sme si to s mužom vyskladali sami z viacerých skriniek a zvlášť dosku,. ..
Odpovedať
Profilova fotka
@datelio no skoda, ze si sa ich na to nespytal :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?