Viete mi poradiť biele spotrebiče?

Profilova fotka
Viete mi prosim poradit kolekciu bielych spotrebicov? Malo by to byt: mikrovlnka, vstav. rura a umyvacka riadu. Aby to bola seria rovnakeho designu. Mali sme vybrane ORA ITO od Gorenje.... len nas sklamala rura ze neni do nej vidno pocas pecenia co je dost dolezite pri kolacoch, korpusoch, dopeceni masa a pod. ... este ma napada Whirpool - to je bez umyvacky, Gorenje simplycity - no tu sa mi nepaci design a este Bosch - tu bohuzial cena je velmi vysoka a zbytocne :( Nejake rady? popripade ak mate v albume niekto podobne foto? Dakujem
Odpovedať
Ahoj Andy, tiez sme s tym mali problem, najst celu sadu za normalnu cenu bolo skoro nemozne. Potom sme sa na to vybodli a nakombinovali sme dve znacky Simplicity, kde sa Ti nepaci design a Fagor..Umyvacka sa skryla za dvierka a aj mikrovlnka ...prajem vela stastia...
Odpovedať
ahoj...pozri IKEAcke vyrobky maju bielu mirkovlnku aj ruru a mycku das vstavanu a n to bielu dosku
Odpovedať
My davame tiez biele spotrebice. inspirovala som sa v ikei rurou, mikrovlnkou a digestorom, nakoniec z ikei kupime len digestor, lebo inde som nenasla s bielym sklom a ruru a budeme mat Whirlpool GENESIS AKZ 237 WH biela a mikrovlnku Whirlpool AMW 494 WH su podobne ako tie ikeacke ale o dost lacnejsie. Digestor je vraj tiez Whirlpool ale inde okrem ikei som ho nenasla :) Varnu dosku asi Fagor, typ nemam poznaceny :)
Odpovedať
@andyfoto Ahoj akurát minulý týždeň som bola v Nay a keď som uviedla svietivobielu americkú chladničku, hneď som si spomenula na teba , že by sa ti náramne hodila :-) nepamätám si značku. Zajtra sa tam stavím a mrknem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozeral si Nardi? majú dosť príjemných bielych spotrebičov...http://nardi.sk/produkt/rury/rura-fex4761w4
Odpovedať
@ninka23 urcite to bola Bosch KAD62S20 Biela, ale ak nahodou nie, napis mi potom do IP, tiez hladam bielu americku chladnicku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
andy presne to mi na Gorenje vadí - aj ked ma predajca presviedčal že keď sa bude piecť sa tam dá vidieť, ale mne sa to tiež nezdá- potrebovala som vedieť či má niekto skúsenosťou s touto bielou rúrou... tiež rozmýšľam o whirpool ale napr. na vstavaných mikrovlnkách mi vadí, že keď uplynie čas automaticky sa to nevypne - stále to ide a musím to manuálne vypnúť a myslím si že Ikea má tiež made in whirpool takže neviem, odsávač určite Ikea lebo nikde som nenašla taký biely a nie úplne rustikálny... a ostatné tiež mi dosť odporúčajú FAGOR... Chladničku určite vstavanú taktiež umývačku... tam s bielou nebudem mať problém skús sa pozrieť aj na diskusiu http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
neviete niekto poradiť, kde zoženiem biely priestorový digestor, len takú obdĺžnikovú "rúru"? pozerám naňho v peknom bývaní - špeciál a vôbec ho neviem nájsť na internete...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme si objednavali celu radu bielych spotrebicov od Bosch a musim povedat, ze su fakt nadherne. Cenu ti uz presnu nenapisem, ale nemala som pocit, zeby to bolo moc drahe - ale skus sa kuknut na ceskych strankach - je tam rozdiel oproti slovensku niekolko stoviek eur - co uz nie je na zahodenie - konkr. my sme objednavali zo stranky luxusni elektro - link som poslala cez IP.
Odpovedať
Bosh - vobec nieje zbytocne draha, lebo kvalitou sa tomu nevyrovna nic. ja mam bohuzial bosh iba umyvacku, ale ziadnu lepsiu nezozeniete a nedala by som ju za nic na svete. znami co maju ine znacky, tak nemaju ani zdaleka take bezproblemove pouzivanie, ako ja. keby som mohla menit, tak hned vymenim vsetko za Bosh. a biele vsetko asi nezozeniete. teraz sa uz robi povacsine len nerez.
Odpovedať
Gorenje Simplicity Mám a som veľmi spokojná. Jednoduché, ale nič viac nepotrebujem. Mám mikrovlnú rúru a pec na pečenie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, má niekto už osobné skúsenosti s bielymi spotrebičmi? Ktoré odporúčate? Ďakujem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
http://peciace-rury.heureka.sk/whirlp... http://mikrovlnne-rury.heureka.sk/whi... Máte niekto taketo spotrebiče?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?